Hangi kredi kartı daha iyi?

pamugum

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
2.844
1
39
kızlar kredi kartı cıkarttırmayı düsünüyrm ama karar veremedm aklımda bonus var şikayeti olan falan varmı yada hangi bankanın kartını tercih edersiniz:uhm:

ben yapikredi world kullanıyorum memnunum .kart ücreti hepsi alıyor itiraz etsende iade etmiyorlar

tesekkürler kızlar kartım yok bitane olsun die düsündüm özellikle taksitli alısverişler için

bence bankasya al ek ücret yok

ayrıca yanındada ek bi kart veriolar oda nakit cekme parası. hiç bir ek faiz almadan nakit para rahatca cekebiliyosun

bankasya kartın pek firmalarda taksidi yok ne yazıkkii orası biraz vahim:lepi:

-tatlicadiarzu- o kötü işte larisacım bende zaten taksit olayı için istiyrm ve ilçede yasadımız içinde o tür kartlarda taksit pek yapılcagını sanmıyorum kafamçokkarıştı

merhaba, ben vakıfbank'ın rail&miles'ı öneririm pamugum. world card'la birleşmeden önce ben de başka kartları kullanıyordum ama şu anda kullanım ücreti almaması, world card'ın tüm özelliklerini taşıması, aynı anda tren para biriktirmesi ve yapı kredi'nin world'unde olmayan kendine has diğer özellikleri ile gerçekten piyasadaki kartlara göre daha avantajlı. şunu da belirteyim ben vakıfbank'ta çalışıyorum ama dediğim gibi vakıfbank'ın kartları world'le birleşmeden önce başka kartları kullanıyordum, reklam yapmak için söylemedim yani :)

en iyi kredi kartı alınmamıs kredı kartıdır..

ya da kırılıp atılmış ve borcu olmayan karttır..

en güzeli maximum , çlaışanlarından kart parası almıyor çünkü :jeyyar:

bonus veya world derim çünkü taksit imkanları iyi..
kızlar kredi kartlarını bilinçli kullanıldığı taktirde pekte tehlikeli olmadığını düşünüyorum..
örneğin o ay yemeğemi çıktık kartmı geçirdik ay sonunda maaşı alıunca direk yatırıp borcu sıfırladıkmı hiç sorun olmuyor...
ama bilinçli kullanıldığı taktirde...
yıllardır böyle kullanırım ben hiç bir zaman çok büyük mebla harcama yapmadım ve asgarisini değil hep tümünü ödedim...
ve sorun yaşamadım...

katılıyorum..

bız world kullanıyoruz.esımınkı 10 yıldan fazladır kullanımda.benımde ek kartım var.daha hıc borcunda gecıkme olmamaış,gunu gunune yatmıstır cok sukur..neyse
bu ay kart ucretı cekılmiş.tamda ayırdığımız para ucu ucuna yetecektıki bu kart ucretı olayı cıktı.
esımle konstuk napalım dıye.aradık bankayı,boyle boyle kartı ıptal ettırıcektık baska bı karta gecelım dıye(maksımum almıyormuş)ek kart zaten kart ucretınden muafmış ama diğerı iiçinde arayıp kapattırıcaz deyıp ıtıraz ettığımız ıcın ıtırazınızı kabul edıyoruz paranız gerı ıade edılcek dedıler.haberınz olsun.bunlar işlerini iyi bılıyorlar valla..ses cıkarandan alma,ses cıkarmayandan al kzu kzu..yok ole yağma..duyduk duymadık anlatın herkese,ıtıraz edın anacım.

bence hiç alma.bende 5-6 tane var.
ama cüzdanda süs olarak duruyor.
hiç kullanmıyorum artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…