- 28 Ekim 2008
- 626
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kredi kartı cıkarttırmayı düsünüyrm ama karar veremedm aklımda bonus var şikayeti olan falan varmı yada hangi bankanın kartını tercih edersiniz:uhm:
Arkadaşım eğer kredi kartın yoksa hiç bulaşma derim. :1ninca:
kızlar kredi kartı cıkarttırmayı düsünüyrm ama karar veremedm aklımda bonus var şikayeti olan falan varmı yada hangi bankanın kartını tercih edersiniz:uhm:
iş bankası maksimum aktif al; hem KGS olarak kullanıyorsun, hem maksimum taksit, puan falan kazandırıyor, migrosta falan 3 katına harcıyorsun puanlarını belirli dönemlerde, hemde aktif kart olduğu için POS makinasından geçirmeden aktif noktası olan cafe, benzinci vb. yerlerde direk ödeme yapabiliyorsun. Bide hatun kişisin fuşya üstüne altın renkli bir kart :))
kızlar ben sizlere bişey sormak istiyorum.ben şuan çalışıyorum fakat sigortasızım ama aynı andada anadolu üni. öğrencisiyim.öğrenci kredi kartı çıkartabilirmiyim ? bordro patronuma yaptırabiliyomuşum fakat en az 1200 lük kart veriyolarmış bu limit bana çok fazla ben çok düşük limitli istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
ben ogrenciyken kullaniyordum.ogrenci oldugun icin limitide fazla olmuyor..hatta isbankasinin ki acaip dusuktu limiti tabi cok oldu simdi nasildir bilmiyorum..limit azaltilip arttirilabiliyor.calistigini soyleme ogrenciyim de.