Hangi kredi kartı daha iyi?

asla kredi kartına bulaşmayın derim, bende maksimum ve bonus var her ikisi de kart ücreti alıyor . çok kısa sürede kartları veriyorlar ama iptal ettirmek bu kadar kolay olmuyor......biz düzenli ödediğimiz halde peşin parayla alışverişin keyfi başka....

kredi kartı kullanmasını bildikten sonra çok yararlı. ama kesinlikle daha çok harcama yapmanıza neden oluyor. ben cüzdanımda çok para taşımayı sevmem ve netten çok alışveriş yaparım taksit de işime geliyor. o yüzden kart kullanıyorum.
kredi kartınız birden fazla olmasın ve limiti kazancınıza göre olsun.
maksimum kullanıyorum gayet iyi ama çok az puan veriyor. bonus, worldcard ve axessin daha çok puan verdiğini duymuştum.

bonus maximum ve hsbc var
bonus en çok kullandığımız
beğeniyorum taksiti bol bonusuda ii
2006 den beri 200 lira gelmiş bonus düşünün
aylık 800 falan geliyo benzikn falan hep bunun içinde

maximumu eşim aldı keşke almasaydı faizi falan çok fazla geciktirmeye gelmiyor
hemde taskitli alışverişlere ayrıyeten komusyon geliyor
ziraatinki var bizde yani zor durumda kalmasak kullanmıcaz da işteee

hsbc boş verin lmayın derim
ben kullanmıyorum
uzun zamandır
word ve accesi merak ediyorum aslında
epey reklamı var ama
birde onlara bulaşmıyım diyorum ya

bonus word acsess mi sizceee

kızlar kredi kartı cıkarttırmayı düsünüyrm ama karar veremedm aklımda bonus var şikayeti olan falan varmı yada hangi bankanın kartını tercih edersiniz:uhm:

Bonus u öneririrm..Çoğu yerle anlaşması var ve ek taksit seçeneği koyuyorlar çoğu zaman..Taksitli alışveriş yapmayı düşünüyorsan iyi bir alternatf fakat yılda 40tl alıyorlar kart parası olarak bu da dezavantajı.. sengözlerimebaksanab

Sana alışverilşerinde kazandıracağı bonusu peşin peşin almış oluyor yani.. kötükedihüso

bonus,world,maxsimum ve axess bence herzaman avantajlı..ama card finans ve advantage danda memnunm kaydirigubbakcemile3

bonus garantıden kullanıyorum arkadas bahsetmıs sıgorta 35 ytl bana sordular hayır dedım yapmadılar denız bonusda ıse kart aıdat ucreıtnı ıkı senedır gerı aldık garantıden bonus cok kazanılıyo 3ay harcama sozu verıdm 350 ytllık gerı aldım kart aıdat ucretımı uumarım yardımcı olmusumdur

bende dün akşam aradım garantiyi dedim benden taa ekim ayında kart ücreti almışsınz
gecen senede almışlardı aslında onu demeyi unutmuşum
3 ay 400 ytl harcama sözü verni dediler sonra benim kartta sözününze bonus vardı zaten
o bitince yükliyelim dediler yani mart 2010 da btiiyormuş günü
neyse yüklesinlerde o zaman iii bari
ama ekim 2009 da yine alırlarsa seyredin olayı bakalım
ama insanın geri alması çom çok güzel
bankamı seviyorum
bırakmak istemiyormu bu ii olduu

kızlar kredi kartı cıkarttırmayı düsünüyrm ama karar veremedm aklımda bonus var şikayeti olan falan varmı yada hangi bankanın kartını tercih edersiniz:uhm:

canım benim biz bonus kullanıyoruz ama hesabını bilmezsen hiçbir kredi kartı iyi değil önemli olan kullanmayı bilmek

iş bankası maksimum aktif al; hem KGS olarak kullanıyorsun, hem maksimum taksit, puan falan kazandırıyor, migrosta falan 3 katına harcıyorsun puanlarını belirli dönemlerde, hemde aktif kart olduğu için POS makinasından geçirmeden aktif noktası olan cafe, benzinci vb. yerlerde direk ödeme yapabiliyorsun. Bide hatun kişisin fuşya üstüne altın renkli bir kart :))

iş bankası maksimum aktif al; hem KGS olarak kullanıyorsun, hem maksimum taksit, puan falan kazandırıyor, migrosta falan 3 katına harcıyorsun puanlarını belirli dönemlerde, hemde aktif kart olduğu için POS makinasından geçirmeden aktif noktası olan cafe, benzinci vb. yerlerde direk ödeme yapabiliyorsun. Bide hatun kişisin fuşya üstüne altın renkli bir kart :))

canım bizde maksimum kullanıyoruz ama senin dediğinden değil.eşimde kgs olanlardan istiyordu bunu bizde araştıralım.herkes alabiliyor değilmi:uhm:

"şu an" money kart avantajlı gibi duruyo, market alışverişini kredi kartıyla yapanlar için

axsese hic bulasma derim..cok cektim karttan..world kartin imkanlari cok iyi..tavsiye ederim..eger ucakla seyahat yapan biriysende yaptigin alisveristen mil puan kazaniyorsun garantinin yada denizbankin tavsiye ederim..maksimumdan da memnun bircok ark. var..

kızlar ben sizlere bişey sormak istiyorum.ben şuan çalışıyorum fakat sigortasızım ama aynı andada anadolu üni. öğrencisiyim.öğrenci kredi kartı çıkartabilirmiyim ? bordro patronuma yaptırabiliyomuşum fakat en az 1200 lük kart veriyolarmış bu limit bana çok fazla ben çok düşük limitli istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

kızlar ben sizlere bişey sormak istiyorum.ben şuan çalışıyorum fakat sigortasızım ama aynı andada anadolu üni. öğrencisiyim.öğrenci kredi kartı çıkartabilirmiyim ? bordro patronuma yaptırabiliyomuşum fakat en az 1200 lük kart veriyolarmış bu limit bana çok fazla ben çok düşük limitli istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

ben ogrenciyken kullaniyordum.ogrenci oldugun icin limitide fazla olmuyor..hatta isbankasinin ki acaip dusuktu limiti tabi cok oldu simdi nasildir bilmiyorum..limit azaltilip arttirilabiliyor.calistigini soyleme ogrenciyim de.

ben ogrenciyken kullaniyordum.ogrenci oldugun icin limitide fazla olmuyor..hatta isbankasinin ki acaip dusuktu limiti tabi cok oldu simdi nasildir bilmiyorum..limit azaltilip arttirilabiliyor.calistigini soyleme ogrenciyim de.

sağol cnm bugün senin yorumunu okuyunca iş bankasına gidip sordum öğrenci kartı veriyolar.limitte çok fazla değil ama yarın bide ing bonus kartı sorucam o olmazsa iş banksının yani maximumu alıcam

Kesınlıkle yapı kredı.
Bende hsbc var ama ıllalah ettım kapanmadı gıttı.
Esım bekarken garantıden kred cekmıstı bı de kredı kartı vermıslerdı ondan da zor kurtulduk.
Hele garantının bankamatıgı aynı sehırde bulunan hesaplar arası bıle havalede para kesıyo.Bana sormadan hesabıma para gectıgı gıbı de yıllık kart ucretını almıslar kı ben odıcem bankaya gelıp demıstım.

X