- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
- Konu Sahibi peytonssss
bu markanın ürünleri sanırım sihirliaynam.com diye bir sitede satılıyor. ben de merak ediyorum kore ürünlerini aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim :)
seçimler çok güzel göründü gözüme :) gece kreminde chanel nasıl acaba? genelde makyaj ve parfümde adı geçiyor ama...Shiseido nun makyaj temizleyicisini ve serumunu, Johnson baby oil, Sebamed Intim wash, Chanel gece kremi, Rituel de Beaute Siyah nokta burun bandı ve özel gün bandını, Mavalanın oje çıkarıcısını, Sally Hansen el ve ayak kremini kullanıyorum. Hepsini tavsiye ediyorum.
makyaj ürünlerinde kesinlikle nars'ı tavsiye ederim. muadillerine göre fiyatı daha uygundur ve kalıcılığı da bir o kadar iyi. özellikle o akmayan göz kalemini 4. kez aldım ve her gün kullanıyorum. asansörlü olduğu için açarken kırılma derdi de yok. çekmecemde estee lauder, lancome, clinique vb bir sürü marka olmasına rağmen her sabah ister istemez elim nars ürünlerine gidiyor.
seçimler çok güzel göründü gözüme :) gece kreminde chanel nasıl acaba? genelde makyaj ve parfümde adı geçiyor ama...
Nars'ın göz kalemi, mat rujları ve allığı en çok övülen ürünleri sanırım, çok merak ediyorum...