- 22 Ağustos 2016
- 2.197
- 1.573
- 40
Aynen de hatta o ara şoktan herşeyden şüphelenip paranoya olmuştum :)Evet, okudum gerçekten harikaydı.Sonunda çok şaşırmıştım.
Evet, okudum gerçekten harikaydı.Sonunda çok şaşırmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen de hatta o ara şoktan herşeyden şüphelenip paranoya olmuştum :)Evet, okudum gerçekten harikaydı.Sonunda çok şaşırmıştım.
Evet, okudum gerçekten harikaydı.Sonunda çok şaşırmıştım.
Aynı durum bende de oluyor.Her kitapçıya girerim.Almasamda mutlaka gezerim.Aldığın kitapları yazarsın bizede.Birazdan kendime yeni kitaplar almaya gidicem çok mutluyum gören de kıyafet ayakkabı falan alcam sanır :)
Canım Serkan Özel canın sağolsun û aldım bitirdim neredeyse :)Aynı durum bende de oluyor.Her kitapçıya girerim.Almasamda mutlaka gezerim.Aldığın kitapları yazarsın bizede.
Bende aldım ama bir türlü başlayamadim.Diziyi izlemeden önce okumam lazımFi kitabını aldım onu okuyacagım..dizisi merak uyandırdı
diziyi izleyebilirsin bence zaten 3 bölüm yayınlandı.. senin içinde kitaba başlarken bi ön bilgi falan olur karakterler hakkında.Bende aldım ama bir türlü başlayamadim.Diziyi izlemeden önce okumam lazım
Bende okuyamadiğimda özlüyorumAyse kulin/ kanadi kirik kuslar...
Ama bi turlu elime alip okuyamadim bu aralar. Özledim
Kitapla yaşamak bir ayricalik. Kitap okumadan nasil nefes aliyorlar anlamiyorum. Ben birkac gün okumadim mi keş ler gibi krize giriyorumBende okuyamadiğimda özlüyorum
Kitabın tadını almadıkları için diye düşünüyorum.Çoğu insan hayatında bir kitap bile bitirmemiştir.Kitapla yaşamak bir ayricalik. Kitap okumadan nasil nefes aliyorlar anlamiyorum. Ben birkac gün okumadim mi keş ler gibi krize giriyorum
Evet ne yazik ki. Kitap okumak bos zaman degerlendirmek degil bence.aksine kitap okumak için zaman yaratmak gerekKitabın tadını almadıkları için diye düşünüyorum.Çoğu insan hayatında bir kitap bile bitirmemiştir.
Bende öyle düşünüyorum.Ne yazıkki okuma oranı çok az ülkemizde.Evet ne yazik ki. Kitap okumak bos zaman degerlendirmek degil bence.aksine kitap okumak için zaman yaratmak gerek
Ben oz kitabini hic sevemedim,nadiren bir kitabi yarim birakirim bunlardan biri de oz'du heralde.yazarin diğer kitaplarına bakinca cok zormala yazilmis bir kitap gibi..Adam Fewer - Oz