Galiba haklısınız. İster istemez elimde olmadan böyleyim. Şimdi bile sözün ertelenme ihtimaline üzüldüğüm için sevgilim ve ailesine bencillik yaptığım düşünüyorum.Hayatınızın aksiliklerle dolu olduğunu düşünüp yapacağınız her işinizde aksilik yaşıyorsunuz enerji olayına sonuna kadar inanıyorum siz aksilik yaşayacağınıza o kadar inanıyorsunuz ki bütün aksilikler sizi buluyor en başından bu düşüncenizi değiştirmenizi tavsiye ederim şanslı bir insan olduğunuzu düşünün başınıza aksilik gelse bile onda bir hayır olduğunu düşünün ve her zaman öyle olacakmış gibi değil tek seferlik olduğunu düşünün o kötü enerjiyi yaymayın bence . Mesela benim anneannem hayatımda tanıdığım en iyi insandı hayatı boyunca her zaman iki gün yatak üçüncü gün toprak derdi ve beş sene çekti, yine ağzından düşürmediği Allah kimseye muhtaç etmesin ve maalesef hem felçlik geçirdi sağ tarafı felçti ve son zamanlarda Alzheimer oldu yani muhtaç oldu, ki yine dilinden düşürmediği bir söz Allah'ım aklımı almadan canımı alsındı ve dediğim gibi Alzheimer oldu yani aslında hayatı boyunca korkup olmasını istemediği her şeyi yaşadı çünkü aslında yıllarca bunu dile getirerek çağırdı ,o yüzden dilimizden çıkanlara ve yaydığımız enerjiye çok dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum
Bu enerji olayı için tavsiyeniz var mı peki?