• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi hazır yoğurt?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
mrb kızlar.. 9 aylık bir bebeğim var ona hep yoğurdu kendim mayaladım. Şimdi tatile gideceğiz yolum cok uzak anlayacagınız yoğurt götürmem pek mümkün değil. Hazır yoğurt alacağım ama hangi marka? Tavsiyesi olan var mı? Otellere pek güvenemem sanki

Ben bimden alıyorum
Tava yoğurdu var oranın tadı çok güzel
Ama yoğurdu mayalayıp süzdürüp buz torbasında götürebilirsiniz
ben mayalayamıyorum maalesef

Ben bimden alıyorum
Tava yoğurdu var oranın tadı çok güzel
Ama yoğurdu mayalayıp süzdürüp buz torbasında götürebilirsiniz
ben mayalayamıyorum maalesef
Doktorumuz hazır yoğurt verebileceğimi söyledi, ay itibari ile artık yiyebilir dedi. Ama ben tabiki vermem tatilde vereceğim inan çok teferruat var şuan mayalamam mümkün değil. Siz neden mayalayamıyorsjnjz

Doktorumuz hazır yoğurt verebileceğimi söyledi, ay itibari ile artık yiyebilir dedi. Ama ben tabiki vermem tatilde vereceğim inan çok teferruat var şuan mayalamam mümkün değil. Siz neden mayalayamıyorsjnjz
Ben güzel süt bulamadım
Arabalarla yakın köylerden süt satmak için geliyorlar ama hep şu katıyorlar içine almadım bı zaman sonra da:(
Hazır sütlede mayalamaktansa bimden almayı tercih ettim

Bazı hazır markalar tarihi geçse bile bozulmuyor ama bimin yoğurdu son kullanma tarihine bı iki gün kala başlıyor bozulmaya buda onun daha az katkılı olduğunu gösteriyormuş o yüzden ordan alıyorum

Ben güzel süt bulamadım
Arabalarla yakın köylerden süt satmak için geliyorlar ama hep şu katıyorlar içine almadım bı zaman sonra da:KK43:
Hazır sütlede mayalamaktansa bimden almayı tercih ettim

Bazı hazır markalar tarihi geçse bile bozulmuyor ama bimin yoğurdu son kullanma tarihine bı iki gün kala başlıyor bozulmaya buda onun daha az katkılı olduğunu gösteriyormuş o yüzden ordan alıyorum
Haklısın. O küçük yoğurtları varya oda bozuluyor mu acaba

Haklısın. O küçük yoğurtları varya oda bozuluyor mu acaba
Bimin kendi markası olanlar aynı şekilde hepsi son kullanma tarihi gelmeden bı iki gün önce bozuluyor
Ama lezzet olarak tava yoğurdunu tavsiye ederim normallerinden 1 lira gibi fazla ama benim ikizlerim seviyorlar onu

Back
X