Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
kesinlikle turkcell bir kere çözüm odaklı calışıyor müşteri hizmetlerini aradığın zaman net cevaplar alabiliyorsun wodafone geçiş yapmıştım hattımı hiç memnun kaldım geri turkcelle döneceğim

hem turkcell hem vodafon kullanıyorum...turkcell çok iyi her yerde çekiyor doğru ama müşterisini en çok kazıklayanda turkcell....bi kere işe yarar bi kampanyası yok hep dalavereli kampanyalar...ama vodafonun kampansı yıllardır aynı ve net...10 dk.40 kuruş ayrıca msj hakkı var...artık her yerdede çekiyor bana göre

turkcell in de msj hakkı var 10 000 hem de =))

avea hiç bi yerde çekmiyo hiçç..2011 martında yani bu ay vodafona geçtim şimdi hem kesintisiz hemde çoookk net konuşuyorum çok memnunum..ayrıca trcelde denedim veriyomuş gibi görünüyo avanajlı gibi duruyo ama kontör yüklemeden hiç bişeyden faydalandırmıyo..her ay illaki kontör yükletiyo..

kesinlikle turkcell bir kere çözüm odaklı calışıyor müşteri hizmetlerini aradığın zaman net cevaplar alabiliyorsun wodafone geçiş yapmıştım hattımı hiç memnun kaldım geri turkcelle döneceğim

hayret ben çok çok memnunum...kesinlikle heryerde süper çekiyo..haa belk,i türkcelde çekiyor bi çok yerde ama onlar fazla müşteriden dolayı çok şımardılar..ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşmak için en az onbeş dakka beklediğimi hatırlarım ben..saatlerce karmaşık menülerden çıkamayıp bir canlı müşteri temsilcisine ulaşmana mümkünat vermiyorlar..ona bas buna bas ordan tekrar ona bas buna bass illallahh...yani trcell hiçte mükemmel değil

çokkk memnunum..artık heryerde çekiyor...
KESİNLİKLE HAKLISINIZ

vallahide billahide yılmıştım trcelden de aveadanda vodafona geçtm bende şaşırdım..her yerde çekiyo heryerde...ben telim bozuk ondan çekmiyo sanıyordum meğer telefonnum canavar gibi çekiyomuşş..sorun şebekedeymişş..

turkcell in de msj hakkı var 10 000 hem de =))

1000 sms kimsenin kullanamıyoacağını bildikleri için göz boyuyolar ..ama ayda sms paketinden gelecek 10 tl yi de garantilemiş oluyorlar...kesinlikle ve kesinlikle türkcelin hiçbi getirisi yok..müşterileri fazlalaştıkça şikayetlerimde arttı..hizmet kaliteleri düştü..selimin kırmızı karşısında çıldırması ondanmış demekk..:33:

iki hattımda turkcell biri faturalı ama memnun değilim sırf çekim gücü yüzünden kullanıyorum..

yıllardır turkcell kullanıyorum diğerlerine hiç geçmedim ama kıyaslarsak en iyisi turkcell tabiiki hepsinde sorun yaşıyoruz bir şekilde ama ben genel olarak memnunum :)

yıllardır turkcell kullanıyorum diğerlerine hiç geçmedim ama kıyaslarsak en iyisi turkcell tabiiki hepsinde sorun yaşıyoruz bir şekilde ama ben genel olarak memnunum :82:

Bende vodafone ve turkcell var ve kesnlkle vodafone dyorum bi kere kullanması kolay fazla kntr harcamadan süper kampanyalar var katlablcqnz ayrca ii cekıo..ama trkcl kampanya kargasası yaratarak kafa bulandryolar bi sms yapmaya kalkysn 10 tl mstr hzmtlerne ulasmak mmkn deql falan kısacası trkcllden hc mmnun deglm:21:

trcell kullanıyorum çok da memnunum.
trcellin 17. yılı şerefine kampanyası vardı hediye yazıp 2222ye gönderip siz de yararlanın hediye 300er dakıka veriyor 2 ay. (aynı şekilde hem sms kazandım hem dakika)

uzuuun yıllardır turkcell kullanıyorum, iyi para yatırmışımdır yani
en sonunda baktım para yetişmiyor avea kamu tarifesi kullanmaya başladım, kamulularla sınırsız, avealılarla 3000dk., diğerleriye 300dk konuşuyorum 25 tl aylık, daha bilmiyorum nasıl fatura gelicek bakıcaz görücez, ama turkcellden de vazgeçemiyorum onu da kullanıyorum..
olmadı bi de vodafone deneriz napalım :1:

:) hem turkcell hem avea kullanıyorum 2side cok iyi.bir ay kadar vodafone kullandım hic memnun kalmadım.

Back
X