Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?
Hem vodafone hem turkcell kullanıyorum memnunum ...vodafone heryöne ykledğin lira kadar gün sayısıkadar yani 10 tl ye 10 gün boyunca 10 dk sı 40 krş ...net bedava ama turkcell bu kadar iyi değil net bedava değil ve konuşma hesaplı değil ama çekim gücü süper süper tarife 30 l ya fırsatlı ama sadece 30 gün...
Hem vodafone hem turkcell kullanıyorum memnunum ...vodafone heryöne ykledğin lira kadar gün sayısıkadar yani 10 tl ye 10 gün boyunca 10 dk sı 40 krş ...net bedava ama turkcell bu kadar iyi değil net bedava değil ve konuşma hesaplı değil ama çekim gücü süper süper tarife 30 l ya fırsatlı ama sadece 30 gün...
kızlar ben avea kullanıyorum, ama benim mesajlarım gitmiyor yaa, sinir katsayım artıyor :95: ancak 2. ya da 3. mesajı attıktan sonra karşı tarafa iletiliyor, karşı tarafın da aynen o şekilde.. acaba bi tek ben mi bu sorunu yaşıyorum diyodum da sınıftan bi kaç arkadaşımın da öyle sorunu varmış. şebeke hep 1 yada 2 çekiyo, hiç tam çekmiyo, sadece mesajlarda da değil sorun, arayanlar bazen telin kapalıydı diyolar, oysaki açık ama çekmemiş. evde de okulda da çarşıda da hep az çekiyo
Vodafone kullanıyorum, memnunum. Turkcell de kullanmıştım, onu da beğeniyordum. Ama bir daha avea kullanacağımı sanmıyorum, pişman olmuştum kullandığıma.