Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Hem vodafone hem turkcell kullanıyorum memnunum ...vodafone heryöne ykledğin lira kadar gün sayısıkadar yani 10 tl ye 10 gün boyunca 10 dk sı 40 krş ...net bedava ama turkcell bu kadar iyi değil net bedava değil ve konuşma hesaplı değil ama çekim gücü süper süper tarife 30 l ya fırsatlı ama sadece 30 gün...

Hem vodafone hem turkcell kullanıyorum memnunum ...vodafone heryöne ykledğin lira kadar gün sayısıkadar yani 10 tl ye 10 gün boyunca 10 dk sı 40 krş ...net bedava ama turkcell bu kadar iyi değil net bedava değil ve konuşma hesaplı değil ama çekim gücü süper süper tarife 30 l ya fırsatlı ama sadece 30 gün...

vodafone'u kullanıyorum ve oldukçada memnunum. Eee insan nişanlı olunca mesajlaşmasıda çok oluyor tabi :) acaba evlendikten sonra değiştirsemmi ne :D

vodafone memnun değilim
doğru dürüst çekmiyor
sohbet hatlarından alakasız msjlar geliyor :57:

en yakın zamanda Turkcelle geçeceğim :6:

4 senedir avea kullanıyorum
ankara - mardin - giresun da yani Türkiye nin ayrı ayrı yerlerinde kullandım
bir sıkıntı çekmedim.

kızlar sunu anlatmadan gecemıcem.yıllarca hem avea hem turkcell kullandım ama ılk hattım aveaydı.sonra bı genctarıfe dıye bısey cıktı.bı gun baktım kı fazladan kontorlerım gıdıyo gıttım noluyo dıye bayısıne.megersem tarıfem degısmıs mobıl ogrencıyken genctarıfe mı ne olmus.dedım kı benım nıye haberım yok.bana 25 yas altı herkesın otomatık gecırıldıgı soylendı.oysa etrafımdakı arkadaslarımın hepsı mobıl ogrencıydı.cok sacma geldı bu bana.daha sonra da ınat ettım aveayı kullanmadım ama kapatmadım da.turkcell de 15 dksı 50 krstan konusuyordum yetıyordu.ancak o da aylık ındırımlı konusma suresını marttan ıtıbaren 800 dkya dusurdu ve yetmesı ımkansız.erkek arkadasım hem uzakta hem de nısanda askere gıdecek.aveaya 20 dksı 50 krs mobıl ogrencı tarıfesıne gecmek ıstedım ama eskı tarıfeme donmek ıcın 10 aktıflesmesı ıcın de 30 lıra ıstıyorlar.cok sınırlıyım aveaya.ınsanı salak yerıne koyuyorlar.vodafone a numaramı tasımayı dusunuyorum sımdı.

kızlar ben avea kullanıyorum, ama benim mesajlarım gitmiyor yaa, sinir katsayım artıyor :95: ancak 2. ya da 3. mesajı attıktan sonra karşı tarafa iletiliyor, karşı tarafın da aynen o şekilde.. acaba bi tek ben mi bu sorunu yaşıyorum diyodum da sınıftan bi kaç arkadaşımın da öyle sorunu varmış. şebeke hep 1 yada 2 çekiyo, hiç tam çekmiyo, sadece mesajlarda da değil sorun, arayanlar bazen telin kapalıydı diyolar, oysaki açık ama çekmemiş. evde de okulda da çarşıda da hep az çekiyo :20:

Vodafone kullanıyorum, memnunum. Turkcell de kullanmıştım, onu da beğeniyordum. Ama bir daha avea kullanacağımı sanmıyorum, pişman olmuştum kullandığıma.

her operatörü kullandım döndüm dolaştım yine turkcelliyim çok da memnum genç tarifeliyim

Back
X