• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

öncelikle birsey söylemek istedim kryolan markasi gercekte cok iyi fakat şöyle ; çok yüksek kapatici fondötenler olarak geçiyor eğer yüzünüz de kapatmayi gerektirecek izler vs. Yok ise kullanmanizi tavsiye etmem günlük kullanima uygun urunler değil çünkü kalıp gibi durma ihtimali yüksek genelde kuaforlerde yuzunde kapanmasini istedigi izler olan gelinlerimiz de uygulanir. Estee lauder yada make up forever urunlerine göz atmanizi tavsiye ederim... iyi günler :)

]hassas bir cilde sahibim ,yaklaşık 7 senedir max factor kullanıyorum
genel olarak memnunum ama bu sefer kryolan almayı düşünüyorum, bayağı bir tavsiye ediyorlar.[/QUOTE]

İstediğim ürünü buldum iyki almışım
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407328192.997225.jpg

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Maybelline nin krem fondoteni var onu ck iyi kapatyr bn ck memnun kaldm ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cecilenin fondetenini kullanıyorum arada bide maybeline in fondetenini kullanıyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mac studio fix fluid kullanıyorum. kapatıcılığı çok iyi, orta kapatıcılıkta demek haksızlık olur bu ürüne. akma, bulaşma yapmıyor yalnız kokusu gerçekten ağır. parfümlü değil tamamen ağır kimyasal bir koku. bir buçuk pompa kullanıyorum çünkü boynuma da yedirmeyi seviyorum.

kryolan ın fondotenini aldım aslında profesyonel makyaj ürünü ama günlük kullanıma da uygun iyice temizlenmek şartıyla. çok memnunum hem çok doğal duruyor hem de bütün kusurları kapatıyor.

flormar mat touch m305 i kullanıyorum çok çok memnunum .. tabi ben full makyaj yaptığım için seviyor olabilirim :KK15:doğal durmasını isteyenler varsa daha az sürebilirler diye düşünüyorum :KK76:

Yves Saint Laurent Touch Eclat kullanıyorum çok memnunum ama bitince aklımda Make Up Forever HD veya Dior Nude var.:)

Estee Lauder double wear fondötenin açık buğday tene kaç numarası uyumlu?
Max factor lasting 105 numarası koyu geliyor bana

fondotenimin kusurlarımı kapatsın, doğal dursun, kalıcı olsun sürdükten sonra yüzüme havuç suyu sürmüşüm gibi turunculaşmasın :KK53: istiyorsanız tek tavsiyem kryolan. günlük kullanım için de gayet uygun.
uygun bir makyaj temizleme jeli kullanınca hiçbir şey kalmıyor :KK59:

Lancome Teint Idole kullaniyorum, memnunum, ama bitince Make up Forever veya MAC almayi dusunuyorum, baya iyi fondotenleri var.

Mac studio fix ..yalniz cildiniz cok kuruysa onermem.karmaysa yogun nemlendirmek ve baz gerekiyor.cunku pudrali bir ürün. Ama mükemmel kapatiyor.real techniques fircamla uyguluyorum.balm yuz bazi kullaniyorum altina..

Öğrenci, model ve Youtuber Cassandra'nın cildinde akne sorunu var ve cildindeki kusurları gizlemek için Dermablend ürünlerinden yardım alıyor.
402-fondoten-dermablend-150x150-3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bella pierre latte organik fondoten hastasıyım kuaförler bile sorar
hem kapatıcı hem aydınlatıcı aaaaah aaah hem nemlendirici hem de toz e daha ne diyeyim 3 kutu bitirdim
hayatımın sonuna kadar da bititirim:))

Back