Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilüfer hanım, strawberrynet.com Ocak sonundan beri Türkiye ye gönderim yapmaya başlamış. Arkadaşlar sipariş etmişler ve getritmişler. Ben daha önceden birkaç kez ürün siparişi vermiştim, ancak uzun zamandır vermiyorum. Şimdi vereceğim tekrar. Sizin için söylediğim ürünün bağlantısını da aldım. Gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Herhangi bir problem yaşamazsınız. Ürün gerçekten çok iyi. Sipariş verirseniz haberim olsun:))
eskiden bu sitenin fiyatları baya uygundu.
19 rengi var, ben fildişi olanı kullanıyorum.
Ben son bir yıldır kullanıyorum, gerçekten çok güzel, tavsiye ederim. Hem çok doğal duruyor ve hem de güneş koruyuculu. En koyu renk farklarını bile kapatıyor. Ben de tesadüfen bu siteden adını duymuştum daha önce, araştırdım gerçekten onun gibisi yok. Çok memnunum, yaz kış kullanıyorum.
Merhaba zumrutsevcan ,Bu ürün Türkiye de satılıyormu acaba ben bulamadım siz nerden alıyorsunuz.
Arkadaşlar şimdi gördüm konuşmalarınızı. Biliyorsunuz yurt dışından kozmetik siparişi vermek yasak. Sipariş veremezsiniz.
prof olmuş bu maşallah kendi kendine mi konuşmuş şimdiEl insaf! 8 üyelik alıp reklam yapmanın zirvesine oturmuşsunuz.
mesenaysel
cancanilayda
gul_ten68
candansema
zynyapraklar