• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

$avon-kozmetik-prod_1041230_xl.jpg

ben bunu kullanıyorum avonun rahatlatıcı ve ışıltı veren fondöteni süper bence ..

Son düzenleyen: Moderatör:
young blood mineral fondöten dupe olarak golden rose mineral liquid powder fondöten yada garnier karma ciltler light ve son olarak flormar mat velvet bu saydıklarımdan herhengi birini alan arkadaşlar güle güle kullansın bende hepsinden var :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

rimmel london stay matte köpük fondöten kullanıyorum. cildim yağlı ve ufak tefek sivilce izlerim var, muazzam kapatıyor ve doğal da duruyor rengi bende. renk skalası çok geniş değil, ama en açık rengi bileğinize sürdüğünüzde koyu gibi dursa da yüz rengimiz biraz daha koyu olduğu için yüzde cidden doğal durdu diyebilirim. çok pahalı da değil hem, indirimdeyken watsons'tan almıştım.

birçok marka kullandım ama en çok mac fondoten beğendim,elimdeki diğer fondotenler bitsin sadece mac alıcam.

Ywes rocher pudra.loreal fondoten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Avon likit fondöten, bb krem etkisi de var ve yüzümle tam örtüşüyor. Doğru renk seçildiğinde kimse fondöten olduğunu bile anlamıyor kızlar. Uygulamadan önce genel cilt bakımı ve nemlendirici kullanmanız önemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rimmel wake me up fondoten kullanan var mıı
bloglarda çok begeneni varda

Pütür pütür görünmemesi için onere bileceginiz bi urun varmı ?

hassas bir cilde sahibim ,yaklaşık 7 senedir max factor kullanıyorum
genel olarak memnunum ama bu sefer kryolan almayı düşünüyorum, bayağı bir tavsiye ediyorlar.

maybelline affinitone ve maybelline affinitone mat
bu kış için buda yaz için

Estee lauder fondoten ve pudra aldım daha önce lancome ürünlerini kullanıyodum fakat yüzümde sivilce izlerini tam kapatmadığı için bu sefer estee lauder kullanacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fondoten grubuna giriyo mu bilmem ama ben pure beauty BB krem kullaniyom. Bu tur ürünleri pek sevmiyorum yüzümü pul pul yapiyo. Çok nadir kullanıyorum. Bi de biri yüzüme dokunsa iyyy ne surdun filan oluyo yagli bi his olusturuyo :s

Ben make uptan yağsız fondoten kullanıyorum, yüzüm çok yağlı arkadaşlar önceden kullandığım kapatıcılar yüzümü çamur gibi yapıyordu ama bundan çok memnun kaldım yağlı ciltler için tavsiye ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

$chanel3.jpg

tam sicak havalarin fondoteni, akmaz, yüzde maske gibi durmaz. Su gibi formülü var zaten, ona ragmen
kapaticiligi gayet güzel, yüzü pürüssüz gösteriyor, aydinlatiyor ve günes korumasi var.
Ilk aldigimda bu ne ya falan demistim ama simdi sicak havalar icin vazgecilmezim...

Kryolan markası günlük kullanım için ağır gelir bu yüzden Yves Saint Laurent Touch Eclat, Dior Skin nude veya Benefit Big Easy BB Krem öneririm.:16:

flormarın perfect coverage 103 numarayı yeni aldım. ancak altına nemlendirici kullanmama rağmen cildim pütür pütür oluyor. fondotenden mi kaynaklı yoksa altına kullandığım nemlendirici mi yetersiz? bu arada cildim çok kuru. bu ürünü kullanan varsa tavsiyeleri neler olur acaba? bir de flormarın kendi bazını kullanan var mı?

Oncelikle merhaba arkadasim yuzunun kuru olmasindan dolayi nemlendirici kullanman senin yararina olur fakat kullandigin nemlendirici de burada onemli. Flormarin makyaj bazi hakkinda bilgim var guzel bir urun hem fondotenin yüz de kalma suresini uzatiyor hemde daha guzel bir goruntu olusmasina neden oluyor...

flormarın perfect coverage 103 numarayı yeni aldım. ancak altına nemlendirici kullanmama rağmen cildim pütür pütür oluyor. fondotenden mi kaynaklı yoksa altına kullandığım nemlendirici mi yetersiz? bu arada cildim çok kuru. bu ürünü kullanan varsa tavsiyeleri neler olur acaba? bir de flormarın kendi bazını kullanan var mi

Make up forever zaten cok guzel bir marka benimde yagli bir cildim var o yuzden seni anliyorum ne dertli insanlariz yahu :( hemen yuzumuz parliyor ayna gibi. Bir hatirlatma yapmak istedim eger yuzune fondoten oncesi nemlendirici bir urun yada krem uyguluyorsan uygulama arkadasim cunku bu fondotenin yuzunde durus suresini azaltacaktir hemdeguzel gorunmemesine sebep oluyor benim yuzim asiri yagli ben ilk once yag emici urunlerle temizliyorum daha sonra makyaj bazi ve fondoten suruyorum :( keske yagli bir cildimiz olmasaydi :)

Ben make uptan yağsız fondoten kullanıyorum, yüzüm çok yağlı arkadaşlar önceden kullandığım kapatıcılar yüzümü çamur gibi yapıyordu ama bundan çok memnun kaldım yağlı ciltler için tavsiye ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.[/QUOTE]

Back