Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki siz hangi fondöteni kullanıyorsunuz?
hangisi iyii
hangisi daha iyi kapatıyoo
bide fondetenden önce sürülen makyaj altı bazları varmışş kullananlar varmııı
benim de denemek istediğim fondöten estee lauder double wear ismini sıkça duyuyorum. fakat cilt tonu mu bulabilirmiyim bilmiyorum. Ben de açık buğdayım :) o zaman sizin gibi 01 nolusuna bakayım. bu fondötenin üzerine hangi pudrayı kullanıyorsunuz?estee lauder double wear için merak edilenleri cevaplim çünkü şuan 6. şişemdeyim
öncelikle benim cildim yağlı ve sivilce izlerim var ergenlikten, bir de dudağımın üstü acayip terler maxim roll on falan kullandım yani o derece. yorumlarımdan önce bunları da diyim dedim.
1) kapatıcılığı üst düzey. İz miz belli olmuyor. Bendeki en açık rengi (buğday tenliyim) Fresco 01. Beyaz tenlilere koyu gelir bence.
2) ilk sürdüğünüzde gayet teninize uyuyor. ama bi süre sonra oksitlenme oluyor yarım ton falan koyulaşıyor.
3) kesinlikle mat bir bitişi var.
4) ben altına baz kullanmadan sürüyorum. ona rağmen öğlen 12 gibi sürdüğüm fondöten geceye kadar kalıyor. ama tabi baz kullanmadığımdan biraz uçuyor saat 6 gibi. o yüzden bu sene makyaj bazı alacağım. dudak üstüm çok terlediği için orası birazcık beyaz kalıyor akınca.
5) yağlı ciltlere kesinlikle tavsiyem bu fondöten. daha önce innova, max factor, flormardan falan bir sürü denedim. ama kapatıcılığı ve kalıcığı böylesine iyi bir fondötene rastlamadım.
6) ben her gün kullandığımdan dolayı 3 ay falan gidiyor bana. ama şimdi fırçayla uyguladığımdan daha uzun süre gidecek gibi. ürün miktarı kullanımınıza bağlı yani günlük olup olmayacağı.
7) biraz hızlı uygulamalısınız çünkü çabuk sabitleniyor. 2.katı sürmek isterseniz (ki bende sivilce izleri olduğunu halde gerek duymuyorum) hemen sabitlendiğinden kolayca uygulayabilirsiniz.
ama biraz değişiklik istiyorum artık muadili bir ürün tavsiye ederseniz seve seve denerim
benim için önemli olan yağlı ciltlere uygun olması ve kapatıcılığı.
benim de denemek istediğim fondöten estee lauder double wear ismini sıkça duyuyorum. fakat cilt tonu mu bulabilirmiyim bilmiyorum. Ben de açık buğdayım :) o zaman sizin gibi 01 nolusuna bakayım. bu fondötenin üzerine hangi pudrayı kullanıyorsunuz?
nerde bu indirim acaba?max factor ve loreal %50 indirime girmişti max factor den bu iki fondotönü aldım ikisi toplam 38 tl tuttu