Maybelline affitone kullanıyorum ucuz ama çook sıvı,kapatıcılığğı %35-40 civarı diyebilirim.Flormar güzel mi cidden fiyetı iyiymiş.
Mac factor'ün köpük fondotenleri mükemmel ama fiyatı tuzlu tabi
flormar gerçekten çok başarılı, kapatıcılığı mükemmel, matlığıda neredeyse harika. e fiyatı zaten kebap :82: öneriririm hatta altınada imzamı atarım :86:
Merhaba, ben de Smashbox High Definition Healthy Fx kullanıyorum. 3. kez aldım çünkü çok memnunum. orta dereceden daha iyi kapatıcı ve kalıcı.
Yağsız ve cilde porselen etkisi veriyor hafif parlak. vitaminli ve güneş koruyuculu. çok doğal duruyor kolay sürülüyor. Ben yüzüme ne sürsem kızarıp kabarır çoğu zaman ama bu fondotende olmadı öyle birşey.
sevilde 86 lira, kendi siteinde 38$. hergün kullanmak istiyorum ama kıyamıyorum. sanırım ben de günlük kullanım için flormar deneyeceğim. bugunlerde araştırmadayım..
ben roaccutane kullandığım için cildim kurudu cnm,,acaba o fondoten kuru ciltlere uygun olurmuki?? :44:
çok pahalı bir ürünmüş.gerçekten 300 lira vermeye değecek bişeymi?yani yüzüne sürdüğün ve sürmediğin halini fotoğraflayabilirmisin ?sonra hayal kırıklığına uğramayalım:95:bu güne kadar bir çok markanın fondotenini denedim...max factor ,estee lauder(.bana göre vasat) ,stendal(artık üretimi kalktığı için mecburen markamı değiştirmek zorunda kalmış çok üzülmüştüm), lancome(bu markanın bir çok ürününü kullanıyorum ama fondötenini hiç beğenmedim), avon(tavsiye etmem), shiseido(sanırım dual balans diye bir fondoteniydi.tek cümle ile doğal ve güzeldi.şu an kullandığım üründen sonra favorim diyebilirim)ve şuan la prairie nin havyar serisinden olan kapak kısmında ayrıca kapatıcı bulunan fondöteni kullanıorum. muhteşem ve mükemmel... hassas bir cildim olduğu için herşeye tepki gösterebiliyor ama bu ürün resmen bakım yapıyor. makyajımı çıkardığımda bile yüzümü yormamış aksine bakım yapmış gibi yapıyor...işte benim yeni aşkımmmm
La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 - # Porcelaine Blush Fiyat - Makyaj - Strawberry Trke Alveri Destek: Parfm, Makyaj, Cilt Bakm, Kozmetik - Superkozmetik
bu güne kadar bir çok markanın fondotenini denedim...max factor ,estee lauder(.bana göre vasat) ,stendal(artık üretimi kalktığı için mecburen markamı değiştirmek zorunda kalmış çok üzülmüştüm), lancome(bu markanın bir çok ürününü kullanıyorum ama fondötenini hiç beğenmedim), avon(tavsiye etmem), shiseido(sanırım dual balans diye bir fondoteniydi.tek cümle ile doğal ve güzeldi.şu an kullandığım üründen sonra favorim diyebilirim)ve şuan la prairie nin havyar serisinden olan kapak kısmında ayrıca kapatıcı bulunan fondöteni kullanıorum. muhteşem ve mükemmel... hassas bir cildim olduğu için herşeye tepki gösterebiliyor ama bu ürün resmen bakım yapıyor. makyajımı çıkardığımda bile yüzümü yormamış aksine bakım yapmış gibi yapıyor...işte benim yeni aşkımmmm
La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 - # Porcelaine Blush Fiyat - Makyaj - Strawberry Trke Alveri Destek: Parfm, Makyaj, Cilt Bakm, Kozmetik - Superkozmetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?