Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

flormar gerçekten çok başarılı, kapatıcılığı mükemmel, matlığıda neredeyse harika. e fiyatı zaten kebap :82: öneriririm hatta altınada imzamı atarım :86:

İD kullanıyorum çok memnunum..Tavsiye ederim..Gece yatmadan temizlemeseniz bile cilde zarar vermiyor..Ama tabi yine de temizlemenizi öneririm..

Merhaba, ben de Smashbox High Definition Healthy Fx kullanıyorum. 3. kez aldım çünkü çok memnunum. orta dereceden daha iyi kapatıcı ve kalıcı.
Yağsız ve cilde porselen etkisi veriyor hafif parlak. vitaminli ve güneş koruyuculu. çok doğal duruyor kolay sürülüyor. Ben yüzüme ne sürsem kızarıp kabarır çoğu zaman ama bu fondotende olmadı öyle birşey.
sevilde 86 lira, kendi siteinde 38$. hergün kullanmak istiyorum ama kıyamıyorum. sanırım ben de günlük kullanım için flormar deneyeceğim. bugunlerde araştırmadayım..

Canım ben bu markanın pudrasını kullanıyorum.Memnunum ben de fiyatı hariç:)) Senin cildin kuru mu benimki kuru da acaba bu ürün iyi gelir mi.Daha önce hiç fondöten kullanmadım.

Merhaba sunsea, benim sadece alnım yağlı, yani gün içinde parlar hep. aksine diğer bölgeler kuru. genel olarak kapatıcılığının yanında, cilde yeni krem sürülmüş gbi doğal parlaklık verdiği için yüzün genelini (kuru ve yağlı bölgeleri) dengeliyor. Kuru ve karma ciltler için çok iyi bir ürün ancak yağlı ciltler için tavsiye etmem. kendi sitesinde anti-aging ve nemlendirici özelliği de ön plana çıkmış. ben bunu Adana da 35+ derece üstü sıcak havalarda güneş kremi bile sürmeye gerek duymadan rahatlıkla kullandım.
ama dediğim gibi orta dereceli kapatıcı, güzel sonucuna karşın sanki yüzünüzde yok gibi doğal duruyor.

Tamam canım.Çok tşk ederim çok iyi anladım.Benim aradığım gibi bir ürün anlayabildiğim kadarıyla yakın zamanda gidip deneyeyim.

günlük olarak tercih ettiğim Maybelline Affinitone gerçekten çok hafif ve etkili bir görüntü veriyor
Flormar True Color ve Maybelline köpük fondöten her zaman bulundurduklarım özel günler ve fotoğraf çekimlerinde ise Kryolan supracolor beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir ekip arkadaşı :))

kızlar yeni üye oldm burda ki yazıları okudum hem uygun fiata hemde işe yarar bişi seçmeye çalıştım nivea ideal finish mousse fena değil yani açıkça sölemek gerekirse mükemmel diemem ilk sürdüümde harika görünüo ama uçuo sonra yada ne oluo bilmiorm yüzümde çok az kalıo.. bn mi yanlış sürüorm acaba bn alta nemlendirici sürüorm 5 dk bekletiorm üstüne sürüorm elimle sürüorm ama acaba bi aparatla sürsem daha mı iyi olur ne öneririsiniz.?

ben roaccutane kullandığım için cildim kurudu cnm,,acaba o fondoten kuru ciltlere uygun olurmuki?? :44:

roacuutane ı ben de kullandıgım sırada barbara bort u kullanmıstım baya da memnundum..

sımdı de estee lauder alcam denedım superrrr...

barbara bort bılınmıyooo genelde ama bı gıdın deneyın.

bu güne kadar bir çok markanın fondotenini denedim...max factor ,estee lauder(.bana göre vasat) ,stendal(artık üretimi kalktığı için mecburen markamı değiştirmek zorunda kalmış çok üzülmüştüm), lancome(bu markanın bir çok ürününü kullanıyorum ama fondötenini hiç beğenmedim), avon(tavsiye etmem), shiseido(sanırım dual balans diye bir fondoteniydi.tek cümle ile doğal ve güzeldi.şu an kullandığım üründen sonra favorim diyebilirim)ve şuan la prairie nin havyar serisinden olan kapak kısmında ayrıca kapatıcı bulunan fondöteni kullanıorum. muhteşem ve mükemmel... hassas bir cildim olduğu için herşeye tepki gösterebiliyor ama bu ürün resmen bakım yapıyor. makyajımı çıkardığımda bile yüzümü yormamış aksine bakım yapmış gibi yapıyor...işte benim yeni aşkımmmm

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 - # Porcelaine Blush Fiyat - Makyaj - Strawberry Trke Alveri Destek: Parfm, Makyaj, Cilt Bakm, Kozmetik - Superkozmetik

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var birkaç ay sonra mezuniyetimiz var.benim sivilcelerimi kapatmam lazım,ben daha önce hiç pudra-fondoten gibi şeyler kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum.cildim yağlı,sivilce izlerim var.zaten kuaföre gidicez ama bilmiyorum kafam karıştı ne kullanmamı önerirsiniz :26:

çok pahalı bir ürünmüş.gerçekten 300 lira vermeye değecek bişeymi?yani yüzüne sürdüğün ve sürmediğin halini fotoğraflayabilirmisin ?sonra hayal kırıklığına uğramayalım:95:

ben loreal in köpük fondotenini çok kullanıyorum..

şimdiye kadar maybelline sıvı fondöten kullanıyordm
dün maybelline köpük fondöten aldım
bakalım,umarım memnun kalırım

la praire fondotende aşmış bi markadır ama geçekten olağanüstü pahalı ..
ilerde edinmeyi düşünüyorum ama
ben estee den çok memnunum sizin cilt yapınız nasıl acaba
nesini beğenmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…