Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ben veriyim cnm cevabını:)estee lauder double wear ve clarins truly matte:teytey:

merhaba kızlar ben şuanda dior fondöten kullanıyorum ama acaba stick ler daha mı iyi kapatıyor patacremler falan??CADIARZU

ben daha önceden maybelline dream matte kullanıyodum

şimdi yeni bi fondöten daha keşfettim nivea energy flash tam yaz için hem hafif hem çok güzel hafiften simli yüze renk katıyor tavsiye ederim

arkadaşlar bende maybelline new york un köpük fondötenini aldım çok hoşuma gitti kullanıyorum ayrıca yüzde fondötene bağlı pütürlenmeler yapmıyo tavsiye ederim.

ben daha önceden maybelline dream matte kullanıyodum

şimdi yeni bi fondöten daha keşfettim nivea energy flash tam yaz için hem hafif hem çok güzel hafiften simli yüze renk katıyor tavsiye ederim

ben de maybelline dream matte kullanıorum dream mause allıgıyla beraber:smiley-cool:

ya ben fondoten i nası sürmem gerektiğini bilmiyorum .. hep böyle leke leke gibi oluyoo bide kıyafetimin yakasına fln bulaşıyo birileri banada yardım edebilir mii :a015:

ya ben fondoten i nası sürmem gerektiğini bilmiyorum .. hep böyle leke leke gibi oluyoo bide kıyafetimin yakasına fln bulaşıyo birileri banada yardım edebilir mii :a015:

ben fondoteni hic boynuma surmuyorum cene kemiginde bitiriyorum. nemlendiriyomusun surmeden once? bide cilt turune gore farkli fondotenler var onlardan dene cnm a.s.

dermalogica treatment foundation
nemlendirici etkisi var ve yüzde doğal duruyor iki ton seçeneği var biraz fiyatlı ama değiyor...

kızlarrr ben avonun ıvory sını kullanıyorum çok doğal duruyor.yuzde agırlık yapmıyor.Bir de lancome var onu surunce pudra gıbı oluyor..Ikısıde guzel ama renk olarak avon ıvory tercıhım..

shiseidonun sun protection fondoteni cok güzel zaten makyaj degil de güneş ürünü olarak geciyor bu fondoten tavsiye ederima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…