• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

fıstığım tam başka bişiler yazacaktım ama (para deyince) avon kullanabilirsin fondotenini bi arkadaşım kullanıyor. ama bana soracak olursan; ya makyaj yapma yada yapacaksan kaliteden şaşma derim ben. ben kanebo kullanıyorum fondoteni çok güzel, içinde ipek fibrilleri olduğu için cildi besliyor ve nemlendiriyor. ama ne kullanırsan kullan mutlaka iice temizle sonra yat, biliyorsun ki eskittiğimiz cildi tekrar elde etme şansımız yok, onu çok ii kullanmak zorundayız...

esincim kanebonun hangi seri urununu kullanıyorsun? resmini koyman mumkun mu?:1hug:

Günlük makyajda etrcih etmiyorum fondöteni.
Ancak özel günlerde kullanıyorum.
Avon dan memnunum.

ya ben çok seviyorum fondoten ve pudra kullanmayı.
bunları kullanmadan makyaj yapmak hiç hoşuma gitmiyo.
ama ne kadar kaliteli de olsa cildime sürerken içim gidiyor.
sanki beni erkenden yaşlandıracakmış gibi hissediyorum.
ama şimdi bu topicde bşye rastladım.daha önce duymamıştım.id bare minerals fondoten.sanırım hiç kimyasal made içermiyormuş,cilde zarar varmiyormuş.bü yüzden bunu denicem.tabi bulabilirsem...

ben loreal infallible 16 saat olanını kullanıyorum harika birşey hem çok güzel hemde çok ince bir fondoten bayağı iyi kapatıyor yüzünüze çabuk oturuyor ve resimlerde çok doğal çıkmanızı sağlıyor

arkadaşlar ben ara sıra kullanıyorum fondaten şimdiye kadar bir çok marka denedim ama L'OREAL linki süper 16 hrs var ondan kullanıyorum fondaten oldugunu kimse anlamıyor süper kapatıyor benden tavsiye:)

ben loreal infallible 16 saat olanını kullanıyorum harika birşey hem çok güzel hemde çok ince bir fondoten bayağı iyi kapatıyor yüzünüze çabuk oturuyor ve resimlerde çok doğal çıkmanızı sağlıyor

evet bende ondan kullanıyorum muhteşem bir fondaten üstüne tanımam:teytey:

sheseido,clinique gercekten bu işi bilen markalar ama şu kryolan ı da cok merak ediyorum..hani sahne için kullanılan..

ben vichy kullanıyordum ama dün kryolanın stick fondotenini aldım.süper bişey.hiç anlatıldığı gibi çok ağır değil vichy daha ağır.

ya kızlar, size bişe diycem... 32 yaşındayım ve daha şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım.. fondöten cildimi bozcakmış gibi bi korku var içimde.. aslında kullanmak da istiyom ama ne kullancağımı bilemiyorum.. burayı takip ederek bi fikir edinirim belki..

cnm ben 22yasındayım ve yaklaşık 2 yıldır fondoten kullanıyorum cildime de hiçbir zararı dokunmadı diyeblirim egr cok az miktarda kullanırsan ve gece yatarken makyajını temizlersen cildine hiç bir zararı dokunmaz artı iyi bir marka kullanmalısın

Back