Gebeliğe Hazırlık hangi folic asid ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
38
kızlar gebelik denemelerine başladık , dr folik asit önerdi ama hangi markayı almalıyım, uykusuzluk, bulantı yapıyormuş hepsi, memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz ?

vitamin neden uykusuzluk ve bulantı yapsın ki.. hiç duymadım.. solgar vm 75 tavsiye ederim. içerik iyidir ve iyi doktorlar solgar önerir.
doktor bana farklı bir marka yazmıştı. Onu kullanıyorum şuan Regenesis max diye bişi

folik asitin bulanti ve uykusuzluk yaptigini hic duymadim . ben solgarinkini kullaniyorum

Merhaba canım eczacım bana Folio verdi 3 haftadır kullanıyorum içerisinde 120 tablet var. Hiç rahatsızlık vermiyor bulantı uykusuzluk gibi şeyler de yaşamadım. Tavsiye ederim.

kızlar gebelik denemelerine başladık , dr folik asit önerdi ama hangi markayı almalıyım, uykusuzluk, bulantı yapıyormuş hepsi, memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz ?

PCO iseniz kesinlikle İnofolic caps yada şase (mutlaka dr danışınız) // (İnositol ve folic asit 2li takviyedir)
sadece Folic Asid alacaksanız Folic asit içerikli almayınız.
Mutlaka FOLAT formunu alınız. Folic asit laboratuar ortam ürünü. Folat doğal. KESİNLİKLE (SOLGAR FOLATE)

İnofolicte de folik asit var ama yapacak birşey yok maalesef.

yok pco değilim çikolata kitim var ama çok saolun önemliymiş evet folat olması.

Hep folbiol kullandım

İyi günler
Bana da eczacı folbiol vermişti
Yaklaşık 15 gün günde bir kez olacak şekilde kullandım
Geçtiğimiz perşembe doktora gittim
Doktor bunu haftada bir kullanman yeterli mg fazla dedi.

Siz ne şekilde kullanmıştıniz?

Bir de bende aşırı bulantı ve halsizlik yaptı sizde de aynı yan etkiler oldu mu?

solgar folate kullanıyorum çok iyi öneririm

Her gün mü alıyorsunuz peki
Hamileligin ilk zamanlarında çok onemliymis
Doktor bana haftada bir kez al dedi ama korkuyorum ya eksik gelirse bişey olursa diye.

Bir tanidigimizin oğlunun üst dudağı yarık doğdu
Doktor ona sen folik asit kullanmadin mi demiş

yaa gerçekten mi canım.. ben hergün içiyorum 400 mcg mutlaka alıcaksın dedi doktorum. ama arkadaımın doktoru 100 mcg vermiş yani elevit vermiş onun içinde varmış folik asit.

Ben günlük kullanıyorum kaderdasim:)) sabahları aç karnına tek alıyorum. Neredeyse 3 yıl olacak bebek düşündüğümden beri birakmadim

Hiçbir yan etkisi olmadı onu yazmayı unutmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…