• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bulaşık makinası markasını kullanıyorsunuz ?

bula%C5%9F%C4%B1k%20makine.jpg

parmak izi olmasa mükemmel ama her güzelin bi kusuru var:21::1::1:

vestel kullanıyorum harika çok memnunum:nazar:birde bimdeki bulaşık mak toz deterjan ve parlatıcısıyla süper uyumlu pasparlak çıkarıyor..sanki calgonit

Son düzenleme:
ben haziranda arçelik 6551 hı bulaşık makinesi aldım. 2-3 yıkamadan sonra temiz yıkamıyor diye servis çağırdım tazyik sorunu var dediler. tamir edelim dediler.izin vermedim değişim istedim.temmuzda yeni makine geldi aynı modelde. şansın yada hatalı üretimin bu kadarı oda temiz yıkamadı. servis çağırdım yine. şeffaf kapak taktı baktı.üst pervane takılıyormuş.artık iade istediğimi söyledim.kabul edilmedi. ufak bir arızaymış tamir edeceklermiş öylece fabrikadan arızalı gelen ürünü kullanacakmışım. hiçbir işlem yaptırmadım. tüketici koruma derneğine gittim.3,5 aydır bekliyorum.dün paramın iadesi kararı çıktı.tabi bu süre boyunca yani 5,5 aydır bulaşıklarımı elde yıkıyorum.çalışıyorum ve 8 aylık bir bebeğim var.ayrıca bu mağduriyetim içinde tazminat davası açacağım.

yani uzun lafın kısası siz siz olun sakın arçelik almayın. hem kalitesiz hemde hatalı ürünü bile yutturmaya çalışıyorlar. ayrıca servisleri de sanki kendi üretmişcesine savunuyor arızalı makineyi. hatayı hep kullanıcıda buluyorlar. arçelik servisinin bana dediği şu: ''ne yaparsan yap zamanla bardaklarınız çizilecek'' hatayı gidermek yerine bunu kabullenen bir servisten ne beklersin ki ?

arkadaşımda arçelik aldı hemen bozulmuş yenisiyle değiştirdiler ama onunkini hemen..bende çamaşır makinasından şikayetçiyim profilo yeni evliyim perdelerimi yıttı çok üzüldüm aynısındada bulamadım..kanatlar varya..hemde hiç iyi yıkamıyor..ama tasarufflu..tavsiye etmiyorum herşeyim yırtıldı

BEKO kullanıyorumm çeyiz olarak almıştımm..
8 sene olucak hiç sorun çıkarmadı bana tertemiz yıkıyoo..

beko 5 programlı kullanıyorum.içi de daha geniş. memnunum.unutmadan bosh'un sadece adı varmış kızlar.beyaz eşyada bosh tavsiye etmiyorlar.duyunca çok şaşırmıştım...

tatlım ben sılvırlıne kullanıyorum çokta memnunum valla öle çizilme falanda olmadı hiç

5 programlı siemens kullanıyorum. çok ama çok memnunum.

Son düzenleme:
Elektrolux kullanıyorum bulaşıklar önce lavaboya, sonra fircala, sonra makinaya... Tertemiz. Tamam da biraz daha uğraşsam elde yıkarım yani. Hani kazara bir bardak ayranli olarak girsin ve biraz beklesin leş gibi çıkıyor. Ablamın kulusturu tavuk pişirdigi borcami sudan geçirmeden bile atsa tertemiz çıkarıyor. 20 yıllık belki. Arcelik. Şans iste.

siemens bulaşık makınası ve çizilme olmasın diye finish jel deterjan etkili tavsiye ederim:))))

Back
X