Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben haziranda arçelik 6551 hı bulaşık makinesi aldım. 2-3 yıkamadan sonra temiz yıkamıyor diye servis çağırdım tazyik sorunu var dediler. tamir edelim dediler.izin vermedim değişim istedim.temmuzda yeni makine geldi aynı modelde. şansın yada hatalı üretimin bu kadarı oda temiz yıkamadı. servis çağırdım yine. şeffaf kapak taktı baktı.üst pervane takılıyormuş.artık iade istediğimi söyledim.kabul edilmedi. ufak bir arızaymış tamir edeceklermiş öylece fabrikadan arızalı gelen ürünü kullanacakmışım. hiçbir işlem yaptırmadım. tüketici koruma derneğine gittim.3,5 aydır bekliyorum.dün paramın iadesi kararı çıktı.tabi bu süre boyunca yani 5,5 aydır bulaşıklarımı elde yıkıyorum.çalışıyorum ve 8 aylık bir bebeğim var.ayrıca bu mağduriyetim içinde tazminat davası açacağım.
yani uzun lafın kısası siz siz olun sakın arçelik almayın. hem kalitesiz hemde hatalı ürünü bile yutturmaya çalışıyorlar. ayrıca servisleri de sanki kendi üretmişcesine savunuyor arızalı makineyi. hatayı hep kullanıcıda buluyorlar. arçelik servisinin bana dediği şu: ''ne yaparsan yap zamanla bardaklarınız çizilecek'' hatayı gidermek yerine bunu kabullenen bir servisten ne beklersin ki ?
10 gün önce aldım. aşağıdaki linke tıklarsan görebelirsin
Siemens Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Bulaşık Makinesi - SN26M282TR