• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hangi biberon sizce?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulvary

CANımmmm
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
90
1
86
İzmir
Bebişim 3,5 aylık mama ve anne sütü birlikte alıyor şimdiye kadar kaşıkla verdim mamasını ama artık kaşıkla baş edemiyorum çok zorlanıyoruz hem bebişim hem ben anne sütünü bırakmasındanda korkuyorum aslında... Ama artık kaşıkla aldığu mama onu doyurmuyor sanırım :çok üzgünüm: bazı arkadaşlarda devam sütü için 6 aydan sonra zaten biberona başvurulduğunu söylüyorla sanırım bizde başlasak artık iyi olacak ama hangi biberon daha iyidir? En önemlisi anne sütünü unutturmayacak biberon olması gerek tabi...!

canım aventin vardı sanırım anne memesine yakın olan internetten bi araştır istersen.

chicco un biberonlarını da öneririm hem zaten bütün biberonların ayına göre akıtma hızı olan bibron ağızları var zaten bir de kauçuk biberon ağızları yumuşak oluyor daha iyi kavrıyorlar

camım sağlık acısından cam biberon kullan bence çünkü doktor bana en sağlıklısı o demişti bende kaucuk biberon ağızlığı al derim o daha iyi yumuşak ve aynı zamanda çocuklar biberon ağızlığını korarttıkları için kaucuk başlık kopmuyor daha sağlam ve sağlıklı :emir_bebek: :ecrin_bebek:

canım dr browns ben onu kullanıyorum hem gaz olmaması için biberonun içinde aparatı var içerken baloncuk olmuyor dolayısıyla hava yapmayıp gaz olmuyor bebekte..ağaz kısmıda geniş anne memesine en yakınıymış

Chicco kullanıyorum. Meme ucum küçük olduğu için aerolayı tümüyle veriyorum bebeğime, aventin ağzı geniş kavrayamıyor alışmadığından. Polikarbonat biberonu kauçuk emzikle kullanıyorum. Silikon sert alışmasın, kauçuk meme gibi yumuşak. İşten dönünce emziriyorum da.

ST04388BR.GIF
canım bir arkadaşımında şuanda 4 aylık oğlu var onunda sütü az geldiği için mama takviyesi yapıyormuş doktorunun önerdiği biberonu kullanıyo
Dr. Brown's marka biberon bibronun özelliği aynı meme gibi akımı zor olması yani bebek kolay'a alışıp anne memesinden soğumuyo biberondada aynı güçlüğü çekiyo bu yüzden anne memesiyle ayırt edemiyo gerçekten 3 aydır hem emiyo hemde mama veriyorum dedi maşallah cop cop emiyo bende iyiki almamışım biberon dedim gerekirse bu biberondan alıcam
bebeğimi emdirmek istiyorum hem bebeğim hemde benim sağlığım açısından

bak nette araştırdım resmini buldum
içerisindeki hortum sayeyinde mama damla damla aynı anne sütü gibi akıyo
birde içinde hava kabarcığı oluşmadıgı için bebeklerde gaz sorununu engelliyomuş

tabi mutlaka doktorunada sor yada iyi bir eczaneye

1181928193-DrBrowns-001509.jpg

Doğal Akış Biberonu Diye Geçiyo Sanırım

bende nuby kulllanıyorum ödüllü anne memesine en yakın heryeri silikondan yapılmış ucu bile meme ucuna benziyo öneriyorum çok memnunum aventi hiiiç sevmedim ucu çok sert bebeğim de emmedi

Back