- 26 Ekim 2017
- 1.269
- 3.250
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karma bir cildim var ve 2 yıldır garnier kullanıyorum cok memnununÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
misshanın chobo yang bb kremini tavsiye edebilirim
özellikle gül hastalığı tedavisi konulduğundan beri çoğu ürün bende yarım saat sonra pullanma yapıyor nemlendirici ile bile sürsem ama bu ürün hem kapatıyor ve pullanma yapmadı ilk sürüldüğünde yoğun gibi duruyor ama sonrasında ciltle bütünleşiyor ve hafifliyor
İnşallah memnun kalırsınız benim gibi.Hem gül, hem yağlı, hem aşırı hassas bir cildim vardı. Sayenizde ögrendim hemen gidip alacağım. Dilerim memnun kalırım teşekkür ederim
Alıp kullandınız mı memnun kaldınız mı?Hem gül, hem yağlı, hem aşırı hassas bir cildim vardı. Sayenizde ögrendim hemen gidip alacağım. Dilerim memnun kalırım teşekkür ederim
Size konu hakkinda yardimci olabilirimözelden mesaj atarsaniz bilgi vereyim site hakkindaÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
La Roshe un bb si var ama ben renkli nemlensiricisini kullanmıştım o da bb gibi çok iyi yurtdışında yaşıyordum doktor vermişti,fakat medium aldım koyu geldi 3 rengi vardı hatırladığım kadarı ile ben buğday tenliyim light alsam daha iyi ederdimÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?