- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Evet onun da çok övgüsünu duydum.artık bakalım hangisi denk gelirse :))ben maybelline kullanıyorum çok da memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onun da çok övgüsünu duydum.artık bakalım hangisi denk gelirse :))ben maybelline kullanıyorum çok da memnunum
Nerden aldınız ? İnternetten alınıyor sanırım renk konusunda nasıl karar vericem kararsizim. Bir de yagli cilde nasıl olur son olarak mesela garnierin bb krem ini sürdüğümde telefonla konuştuğumda telefona iz yapiyor o da öyle miDaha önce Jane lredale Glow Time BB cream i sormuştum ama artık kullanmaya başladım. Müthiş bir kapatıcılığı var 25 SPF ve içerik tertemiz şiddetle tavsiye ederim.
Jane dermokozmetik ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz. İnternette de satılıyor tabi. Ben koyu kumral tenliyim 6 numarasını kullanıyorum tam tenime uydu. Garnier i de kullandım ama tenime bir türlü uymuyordu rengi. Kapatıcılığı iyi olan her ürün bence telefonla konuşulduğunda iz yapıyor :)Nerden aldınız ? İnternetten alınıyor sanırım renk konusunda nasıl karar vericem kararsizim. Bir de yagli cilde nasıl olur son olarak mesela garnierin bb krem ini sürdüğümde telefonla konuştuğumda telefona iz yapiyor o da öyle mi
Jane dermokozmetik ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz. İnternette de satılıyor tabi. Ben koyu kumral tenliyim 6 numarasını kullanıyorum tam tenime uydu. Garnier i de kullandım ama tenime bir türlü uymuyordu rengi. Kapatıcılığı iyi olan her ürün bence telefonla konuşulduğunda iz yapıyor :)
İsiklardan mi bilmiyorum ama surunme çok fark etmedi gibi geldi.garnier uzun tüp. hem mat hem de çok doğal duruyor. kesinlikle tavsiye ederim.
Garnier kapatici değil saniyordum.ennsinir olduğu şey şu iz çıkması pudra falan sürem düzelir mi kiJane dermokozmetik ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz. İnternette de satılıyor tabi. Ben koyu kumral tenliyim 6 numarasını kullanıyorum tam tenime uydu. Garnier i de kullandım ama tenime bir türlü uymuyordu rengi. Kapatıcılığı iyi olan her ürün bence telefonla konuşulduğunda iz yapıyor :)
Garnier bende çok iyi kapatıcılık sağladı . Ama o fondötenin veya bb lerin telefona geçmesi sinir bozucu cidden. Benim allıklar da bulaşıyor hepGarnier kapatici değil saniyordum.ennsinir olduğu şey şu iz çıkması pudra falan sürem düzelir mi ki
Kesinlikle bitkisel ve açıkçası ucuz şeyleri yüzüme sürmem en çok Yıpranan ve geri dönmeyen yer yüzümüz olarak düşündüğüm için Forever living bb krem öneririm. Hem sivilceleri Vs de kurutuyor.hemde suratta parlama Vs yapmıyor. Eğer almak yada ayrıntılı bilgi istersen özelden yaz bilgi vereyim canm iyi akşamlarÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Merhaba Musabm, öncelikle evet misha güzel bir ürün. Ancak bb artık cc lere göre biraz yapay ve yoğun duruyor. Onun yerine cc kullanmanı tavsiye ederim. Farmasi ürünlerini denedin mi ?Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?