Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim cildim kuru. Watsons pure and beauty kullandım ama yüzümde minik kabarcıklar yaptı ve kasindiriyor. Artık kullanmak istemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?
Pure beauty so blur cream kullanıyordum, artık watsonsa gelmiyor. bunun yerine mishha boomer iş görür mü? Bilenler aydınlatsın lütfen.
Teşekkür ederim canım, bir bakayım ben de.Onun nemlendirmesi yeterli değil kuru cilt için. Ben avene trixera kullanıyorum, çok memnunum.
BB krem olarak mı kullanıyorsun canım?Onun nemlendirmesi yeterli değil kuru cilt için. Ben avene trixera kullanıyorum, çok memnunum.
BB krem olarak mı kullanıyorsun canım?
Anladım canım. Ben nemlendirme için Bioderma kullanıyorum, memnunum. Ama bb krem olarak ne kullanabilirm bilmiyorum. Bu konuda tavsiye bekliyorum.Hayır, bidiğimiz nemlendirici bu
Watsons pure beauty'i tavsiye ederim. kapatıcılığı çok iyi. garnier gibi de akmıyorÇok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?