- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cc krem kullanıyorum kapatıcılığı bb veya fondoten kadar yok ama cildim çok sorunlu olmadığı için yeterli geliyor.Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Türkiye'de var mı acaba hemen bakcam netten nature republiceGenelde garnier bb kullaniyorum uzun tuplu yagli ciltlere ciltle butunlesmesinden hafifliginden vs memnunum.
Farmasinin bb si fondoten kadar kapatici ama garnierden yorucu.
Nature republic koreden almistim en iyi kozmetik markalarindan biri sanirim bildigin porselen efekti veriyor.
Sanırım türkiyede satisi henuz yok amazon gibi sitelerde bulanabilir belki ben missha diye diretirken koredeki danismanlar bunu onermisti o yuzden almistim. Muadili farmasi bb ama onu da deneyebilirsiniz.Türkiye'de var mı acaba hemen bakcam netten nature republice
Onu kullandim cilt tonumla hiç uygun değildi .pure beauty var şuan elimdeSanırım türkiyede satisi henuz yok amazon gibi sitelerde bulanabilir belki ben missha diye diretirken koredeki danismanlar bunu onermisti o yuzden almistim. Muadili farmasi bb ama onu da deneyebilirsiniz.
Senelece BB kullandım. Denemediğin marka kalmamıştır herhalde. En çok Pure Beuty i sevdim. Problemsiz bir cildim var yetiyordu ama sonra Note un ince bir fondötenini keşfettim. Bb krem gibi ince ve tamamen eşitleyip kapatıyor. Oldukça doğal duruyor zaten çevremde sormayan da kalmadı. Note un ürünlerine bakmanızı tavsiye ediyorumOnu kullandim cilt tonumla hiç uygun değildi .pure beauty var şuan elimde
Püre beauty bana altı ay yeterSenelece BB kullandım. Denemediğin marka kalmamıştır herhalde. En çok Pure Beuty i sevdim. Problemsiz bir cildim var yetiyordu ama sonra Note un ince bir fondötenini keşfettim. Bb krem gibi ince ve tamamen eşitleyip kapatıyor. Oldukça doğal duruyor zaten çevremde sormayan da kalmadı. Note un ürünlerine bakmanızı tavsiye ediyorum
Teşekkür ederimm fondöten istemiyorum hemSenelece BB kullandım. Denemediğin marka kalmamıştır herhalde. En çok Pure Beuty i sevdim. Problemsiz bir cildim var yetiyordu ama sonra Note un ince bir fondötenini keşfettim. Bb krem gibi ince ve tamamen eşitleyip kapatıyor. Oldukça doğal duruyor zaten çevremde sormayan da kalmadı. Note un ürünlerine bakmanızı tavsiye ediyorum
TabiTeşekkür ederimm fondöten istemiyorum hem