Missha nın bb kremi gri alt tonludur bizim türklerin cilt rengine gore bıraz grimsi kacıyor bı dönem kullandım en uygun ton bize uygun olan 23 no soğuk bi grimsilik var yinede bilgin olsun sarı ışık altında 2 3 dk bekleyıp çektim gorundüğünden bıraz daha koyu gündüz çekımi daha net anlasılırPure Beauty... Fakat son yaşanan watsons olayından sonra kim gitmek ister bilinmez, misshanınkini deneyeceğim spf koruması benim için çok önemli çünkü.
Teşekkür ederim bunun da rengi pure beauty gibi grimsiymiş. Ama sürüldükten sonra ten renginle aynı tonda oluyor missha da öyledir büyük ihtimal bb kremlerde en iyi marka gibi birşey sonuçta
Pure beauty bundan once denemıstım daha sonra bunu kullanmaya basladım pure beauty daha sarımsı kalıyor bunun yanında cunkı daha cok avrupadada pazarı olan bır marka ortada olan bı cılt tıpi secmişler o parlamaya neden oluyordu zaten korenın cılt tipine gore missha renk aralıgını grimsi kullanmıs evet bu markayı orada kullananlar var fakat koredekı bır arkadaşım misshadan daha iyi kore markaları oldugunu soluyor korede missha bıraz daha orta segmentlı bır ürünmüş türkiyenin maybelline i gibiTeşekkür ederim bunun da rengi pure beauty gibi grimsiymiş. Ama sürüldükten sonra ten renginle aynı tonda oluyor missha da öyledir büyük ihtimal bb kremlerde en iyi marka gibi birşey sonuçta
Türkiye'ye kötünün iyisi gelir hep zaten..Pure beauty bundan once denemıstım daha sonra bunu kullanmaya basladım pure beauty daha sarımsı kalıyor bunun yanında cunkı daha cok avrupadada pazarı olan bır marka ortada olan bı cılt tıpi secmişler o parlamaya neden oluyordu zaten korenın cılt tipine gore missha renk aralıgını grimsi kullanmıs evet bu markayı orada kullananlar var fakat koredekı bır arkadaşım misshadan daha iyi kore markaları oldugunu soluyor korede missha bıraz daha orta segmentlı bır ürünmüş türkiyenin maybelline i gibi
Aynen ole dıkkat ettıysen turkıyede cogu markanın en ıyı ürünleri yada bazı serı ve renklerı ya yoktur yada hep sonradan gelır yurtdışından getırme adetimiz hiç değişmezTürkiye'ye kötünün iyisi gelir hep zaten..
Fazla sürüyor olabilir misin ki? Pek bi bilgim yok ben de hiç anlamam,mesela sivilcem çıktı neyden çıktı hiç bilemem..ama sivilcelenme varsa cildin fazla yağlanmıştır diye düşünüyorum,mesela garnierin iki tane var biri normal biri de yağlı ciltler için.acaba yanlış mı kullandın ki .Garnier ve lorealin bb kremlerini kullandım ikisi de bende sivilce yaptı bu markalari kullanıp yüzünde sivilce çıkan arkadaşlar var mı aranızda markalar iyiyse neden bende sivilce yapmış olabilir cildim öyle hassas da değildir
Bu arada bb krem neden kullanıyorsun kırmızılıkların mı var ? Ben de baz bümı kullansam diye düşünmeye bŞladım.ama emin değilim onu araştırıyordum :))Garnier ve lorealin bb kremlerini kullandım ikisi de bende sivilce yaptı bu markalari kullanıp yüzünde sivilce çıkan arkadaşlar var mı aranızda markalar iyiyse neden bende sivilce yapmış olabilir cildim öyle hassas da değildir
Bu arada bb krem neden kullanıyorsun kırmızılıkların mı var ? Ben de baz bümı kullansam diye düşünmeye bŞladım.ama emin değilim onu araştırıyordum :))Garnier ve lorealin bb kremlerini kullandım ikisi de bende sivilce yaptı bu markalari kullanıp yüzünde sivilce çıkan arkadaşlar var mı aranızda markalar iyiyse neden bende sivilce yapmış olabilir cildim öyle hassas da değildir
Fondöten yerine kullanıyorum fondöten kullanıp cildimi erken yaşta mahvetmek istemiyorum normal olanı almıştım . Yatarken silmeyi unuttuğum zaman olmuştu ondan olabilir mi acabaBu arada bb krem neden kullanıyorsun kırmızılıkların mı var ? Ben de baz bümı kullansam diye düşünmeye bŞladım.ama emin değilim onu araştırıyordum :))
Aynen benCe de o yuzdenFondöten yerine kullanıyorum fondöten kullanıp cildimi erken yaşta mahvetmek istemiyorum normal olanı almıştım . Yatarken silmeyi unuttuğum zaman olmuştu ondan olabilir mi acaba
Yağlı kuru farkı var değil mi ?bioderma bb cream yada la roche bb krem.
evet var.hassas ciltler için ayrıca var hatta. tester almanızı tavsiye ederim. memnun kalmayanlarda okudum ama bana gerçekten iyi geldi.Yağlı kuru farkı var değil mi ?
Çok teşekkürler bunları denemek daha çok icime siniyor dermatolojik olduğu icinevet var.hassas ciltler için ayrıca var hatta. tester almanızı tavsiye ederim. memnun kalmayanlarda okudum ama bana gerçekten iyi geldi.