Hangi BB Krem daha iyi?

Garnier uzun tüpte olan BB kremi öneririm kesinlikle. Hem kalıcı, hemde çok doğal duruyor

Misha .Kore markası .Renk tonları harika sarımtrak olmuyor.Cildide besliyor ipek gibi.Daha önce .Garneir.Loccitane .Maybeline. Gibi ve pek çok hatırlamadığım ürünler kollandım. Misha en iyisi.

Hassas bir cildim olduğu için eczane dışında krem tercihim olmuyor. La Roche kullandığım ve memnun kaldığım ürün çeşitliliğine sahip. BB kremini görür görmez edindim bir tane. Nemlendirici ile birlikte kullandım. Cilt üzerinde tam bir kapatıcı etkisi yok ama doğal bir görünüm veriyor.

Cildim karma bi cilt, fiyatı önemli değil sadece yüzde doğal ve kalıcı olsun yeter.. Geçenlerde bu forumda okumuştum ama aradım bulamadım bi arkadaş paylaşmıştı bb kreminin yüzündeki sivilcelerini bayağı kapatmıştı güzel duruyordu markasını unuttum garnieri ben bi inceleyeyim teşekkürler yorumunz için..

BB krem kullanmanızı tavsiye ederim.. Kullanan arkadaşları görünce şaşırmıştım fondetenden daha iyi..
Canm farmasi glbitkisel bi üründür. Nemlendirir kapatir isilti verir gu ese karsi korur.cilde zarar vermez.denemwni isterim

Pure Beauty bb krem en cok memnun kaldigim oldu hemen hemen birçok markayi denedim hele garnier i hic begenmedim

eğer cildiniz çok kuru değilse garnier öneririm (uzun tüpte olan) kapatıcılığı güzel ve ciltte kalıp gibi durup rahatsız etmiyor. fiyatı 16-20 tl arası ve ben hergün kullanmama rağmen bir tüpü 3 ay kullanabiliyorum.
Bircok BB kremi denedim ( loreal, garnier, diadermin) ve en son aldigimdan cok memnum oldum. Altera beauty balm 6 in 1. Rosman' dan aldim, fiyati 12 tl. Benim de cildim karma, bahsettigim kremi cok dogal gorunus saglaniyor hatta da cok hafif. Daha yuksek kapatciligi istersiniz Loreal' in BB kremini tavsiye ederim.

Pure Beauty... Fakat son yaşanan watsons olayından sonra kim gitmek ister bilinmez, misshanınkini deneyeceğim spf koruması benim için çok önemli çünkü.

X