Hangi BB Krem daha iyi?

Farmasi Ürünleri
% Türk Firmasıdır
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Tüm ürünlerin üretimi Türkiye'de İstanbul'da Avrupa'nın en büyük entegre kozmetik üretim tesisine sahip modern fabrikalarda üretilmektedir.
Üretim tesisleri Sağlık Bakanlığı Denetiminde olup uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
GMP (Good Manufacturing Practices-İyi üretim uygulamaları) sertikasına sahip olmak oldukça önemlidir. Farmasi GMP sertikasına sahiptir
Helal sertifikaya sahiptir urunlerinin icerisinde domuz yagi etil alkol gibi muslumanlar icin haram sayilan maddeler yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandigim tek bb krem avon.eminim garnierde cok iyidir.bb kullandiktan sonra emin olun fondotenin yanindan gecmezsiniz. Cildi nemlendirdigi icin yaglilik hissi birakmaz gozenekleri tikamaz ve dogal bir gorunum elde edersiniz kesinlikle tavsiye ederim

Gildimçok yağlı sayılmaz ama garnieden hiç memnun kalmadım vıcık vıcık yaglı bır his bıraktı yüzümde. Nivea denedim kapatıcılığı fena değildi ama yüzümde her kullanımdan sonra bir sivilce çıkınca belki son kullanma tarihi geçmiştir diye kullanmadım uzun süre sonra geçen gün indirimde denk gelince tekrar denemeye karar verdimki yok inatla sivilce cıkıyor bu ürün bende. Üstelik yazın denemediğim için bu denli kusma parlama yaptıgını farketmemiştim kesinle tavsıye etmiyorrum.. Misha yorumları o kadar etkilediki yarın bende ondan sipariş edicem. Umarım memnun kalırım.

Ben garnier kulaniyorum çok memnunum tek kat yerterli oluyo 2 kat suruncede sivilceleri kapatiyo fondöten etkisi oluyo çıktı daha genç gösteriyor

Garnier'inkini hiç beğenmedim ben. Hiçbir etkisi yok. Eczane markalarını ya da NARS'ın renkli nemlendiricileri favorim şu sıralar.

Kizlar selam
Bb kremlerden yüksek kapatıcılık performansı beklememeli.Missha marka kore menşeili ürün piyasadaki market markalarından daha iyi bb krem olarak önerimdir .cildi yağlı arkadaşlar garnier kulllanmasınlar ciltteki dengeyu bozabilirler sebum üretimi artar cildin yağ kusmasına neden olacağı gibi Gözeneklere girip akne olmasınada sebep olur .

La Roche Posay tavsiye ederim,yalnız eczanelerden alınmalı internet üzerinden satış yapan eczanelerdeki ürünler orijinal olmuyor.Yüzüme sürdüğüm her şeyi eczaneden alırım.BB kremler çıktığından beri fondöten kullanmıyorum.BB krem içindeki güneş koruyucu da çok güneş yoksa koruyor,yazın aşırı sıcaklarda da yine La Roche Posay in 50 faktör kapatıcı etkili güneş koruyucularını kullanıyorum ayrıca bir kapatıcıya ihtiyaç bırakmıyor.

Konu 2 sene olmus ama ozel gun icin kalico denilince aklima jane iradele den baskasi gelmio biraz kacirinca yogun gorunuyor az surmek gerekli ama cok kalici ve kapaticiligi missha dan falan iyi tabi garnierden de

essence diye bir marka denedim ben fondaten kullanmıyorum sadece göz altı kapatıcısı cok ıyı fiyatta uygun 8 tl

limonian dan aldığım bb kremi uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum.
bb kremlerin genelinde olan grilik bunda yok hem de ucu roll on sünger şeklinde çok kolay uygulama sağlıyor göz atın derim

Garnier karma ve yağlı ciltler için olanını kullanıyorum çok memnunum. Hem indirimde olumca çok uyguna geliyor fiyatı

Missha(signature), flormar, maybelline ve nivea kullandım. Niveayı hiç beğenmedim. Misshanın yapısı çok güzeldi ama çok kapatıcı ve kalıcı değildi. Flormar ve maybelline fena değildi. 1 yıldır Jane Iredale kullanıyorum ve çok memnunum. Kalıcılığı ve kapatıcılığı gayet güzel. Ben yanılmıyorsam 130 liraya almıştım ama kesinlikle değiyor çok bereketli azıcık bir miktarı yetiyor.

merhabalar. tavsiye edildi mi bilmiyorum ama farmasinin BB kremi de gerçekten fiyat performans yönünden iyi bir krem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…