Hangi BB Krem daha iyi?

Memnuniyet herkese göre farklılık gösterir ama ben missha perfect cover kullanıp memnun kalmayan görmedim :) eskiden bazen çıkan sivilceler de artık yok. Çok memnunum tavsiye ederim :)
Kesinlikle katılıyorum :) missha perfect cover bb krem harika.ben de hiç memnun kalmayan duymadım önemli olan cilt tonuna uygun kremi almak.buğday tenliler için 23 açık tenliler için 21 esmerler için de 27 numarası öneriliyor.

Bb istiyorsan eğer Garnierden başkasini düşünme derim :) The Balm'ın Balm Shelter serisinide düşünebilirsin renkli nemlendirici diye geçiyor. Gratis varsa şehrinde bulabilirsin fiyati pahalı olabilir ama gratisteki indirimleri iyi takip etmek gerekiyor bazen fiyati 50 liranın üzerindeyken ben 22 liraya almistim :))

Kızlar selam yine sizin önerilerinizi sayfalarca okuduktan sonra Missha Bb Krem almaya karar verdim ancak hangi çeşidini alayım kararsızım. Cildim karmadan çok yağlıya daha yakın. Ben mat ve kusursuz gözüksün istiyorum, güneş koruması falan önemli değil. Burda en favori Perfect Cover anladığım kadarıyla ama bazı yorumlarda da yağlı cilde sakın kullanmayın diyor. Acaba Matte'nin kusur kapatması Perfect Cover kadar var mıdır? Lütfen yardım edin öğrenciyim ve kendim çalışıyorum ikinci kez alma şansım yok.

MISSHA M VİTA BB CREAM [MATTE] - - > Karma ve Yağlı
Paraben içermiyor, 20spf güneş koruması

MISA CHO BO YANG BB CREAM - -> Karma ve Yağlı
Paraben içeriyor, güneş koruması yok ama diğer özellikleri Matte'dan fazla, hücre yenileme falan

MISSHA M SIGNATURE REAL COMPLETE - - > Kuru ve Karma
Paraben içeriyor, 25spf güneş koruması

MISSHA M PERFECT COVER --> Kuru ve Normal
Paraben içeriyor, 42spf güneş koruması

Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Merhaba;

Kalıcık her cilt ürünün sorunu. BB kremlerin gün boyu kalıcı olması pek mümkün değil. En kalıcı ürünler fondötenlerdir. Eger sadece özel günlerde kullanacaksan fondöten bb kremden daha iyi bir tercih olur.
İllede bb kullanıcam diyorsan ben uzun süre garnieri kullandım. Çok memnun kaldım. Kullandığım dönemde cildim karmaya dönük yağlıydı. Ekstra bir yağlanma yaşamadım.
Biraz daha paraya kıyarsan Pure Beauty markasının bulgarian rose bb kremide çok iyidir. Cildinle bütünleşir.
Ürünün kalıcılığını arttırmak için altına makyaj bazı kullanabilirsin. The balm markasının time balm makyaj bazı çok iyi ve bereketli bir üründür. Eger böyle bir ürün kullanmak istemezsen mutlaka makyaj öncesi cildine nemlendiricini sür ve cildinin ürünü iyice emmesini bekle sonrasında makyajını yapabilirsin. Üstünden hafif bir pudra ile geçersen hiç sorun yaşamadan kullanabilirsin. Pudrayıda Rimmel Londan Stay matte olarak seçebilirsin. Evladiyelik bir üründür dediğin gibi az makyaj yapıyorsan yıllarca kullanırsın.

Çok fazla kozmetik ürün tercih etmediğim için genelde eczane dışında ürün almıyorum. Ama son zamanlarda LR'nin ürünlerini kullanıyorum BB kremi gayet başarılı. Bebişden dolayı da içinde zararlı bir şey olmadığından emin olmaya çalışıyorum yüzüme sürerken. Dokusu da çok güzel yokmuş gibi ve 15 faktör güneş koruyucu da var içinde o da iyi bence.

merhaba ben de garnier kullanıyorum neredeyse hergün ve memnunum. öneririm fiyat olarak da gayet uygun. bir de yves rocheninkini denemiştim ondan da memnun kalmıştım

Ben the face shop magic cover bb krem kullanıyorum.
Tavsiye ederim.Çok güzel bir ürün.

Kesinlikle Garnier BB Krem öneririm canım ben uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum.

Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ben Missha kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım testerlerden ötürü hemen hemen bütün bb kremlerini denemiş oldum bence süperler pure beauty cc kreminide kullandım pek beğenmedim açıkçası,ama lr nin bb kremini de merak etmiyor değilim. kullanan varmı acaba?

biraz cilt tonuyla ilgili. Garnier bana uymuyor,turuncumsu bişey oluyor.Missha kullanıyorum ve memnunum,pure beauty de güzel

Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ben Missha kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım testerlerden ötürü hemen hemen bütün bb kremlerini denemiş oldum bence süperler pure beauty cc kreminide kullandım pek beğenmedim açıkçası,ama lr nin bb kremini de merak etmiyor değilim. kullanan varmı acaba?
Shesidonun bb si cok iyi isilti veriyr hemde cok memnunum tavsiye edebilirim

Missha nın hangi bb cremini kullanıyorsunuz?

farmasi bb ve cc krem gerçekten çok güzel canım internetten bi bak istersen yorumlara :) almak istersen de burdan bakabilirsin ... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
garnier kesinlikle önermiyorum uyguladıktan sonra toksitlenme yapıyor ve sürdüğünüz tonun 1 ton koyusuna kadar kararıyor. L'oreal skin perfection yada maybelline nin bb kremlerine bak derim ayrıca L'orealin cc kremlerinede bakablirsin cc kremlerde gayet doğal duruyor.

X