Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum :) missha perfect cover bb krem harika.ben de hiç memnun kalmayan duymadım önemli olan cilt tonuna uygun kremi almak.buğday tenliler için 23 açık tenliler için 21 esmerler için de 27 numarası öneriliyor.Memnuniyet herkese göre farklılık gösterir ama ben missha perfect cover kullanıp memnun kalmayan görmedim :) eskiden bazen çıkan sivilceler de artık yok. Çok memnunum tavsiye ederim :)
Merhaba;Çok fazla makyaj yapmıyorum eşimde sevmez zaten ama böyle özel günlerde kullanabileceğim gün boyu kalıcı bb krem öneriniz varmı? Hangi marka almalıyım?
Shesidonun bb si cok iyi isilti veriyr hemde cok memnunum tavsiye edebilirimHerkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ben Missha kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım testerlerden ötürü hemen hemen bütün bb kremlerini denemiş oldum bence süperler pure beauty cc kreminide kullandım pek beğenmedim açıkçası,ama lr nin bb kremini de merak etmiyor değilim. kullanan varmı acaba?
misshanın hangisi daha iyi sizce ? siz hangisini kullanıyorsunuz?biraz cilt tonuyla ilgili. Garnier bana uymuyor,turuncumsu bişey oluyor.Missha kullanıyorum ve memnunum,pure beauty de güzel
Missha nın hangi bb cremini kullanıyorsunuz?Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ben Missha kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım testerlerden ötürü hemen hemen bütün bb kremlerini denemiş oldum bence süperler pure beauty cc kreminide kullandım pek beğenmedim açıkçası,ama lr nin bb kremini de merak etmiyor değilim. kullanan varmı acaba?
perfect cover b.b cream yazıyor canım,kutusunu atmıştımmisshanın hangisi daha iyi sizce ? siz hangisini kullanıyorsunuz?