- 30 Haziran 2013
- 21.836
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.860
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.481
onu bılmıom ama gıtmen gerekebılır ımza ıslerı olur muhtemeleno da oyle telefonda olmaz ama bence opazzartesı ara sılınmıstır bence ama yıne de emın olKaydim silinmemis yada dondurulmamis ise . Kapattirmak ve sildirmek icin mecbur oraya mi gitmek gerekiyor?
onu bılmıom ama gıtmen gerekebılır ımza ıslerı olur muhtemeleno da oyle telefonda olmaz ama bence opazzartesı ara sılınmıstır bence ama yıne de emın ol
ınsallah sıkıntı yasamazsın cnm benımmm okuyan bı kadınnn mukemmel bıseyyIns silinmistirde oraya g it me sıkıntısı olmazzaten zar zor benm ko duruyor her an vazgeceblir die korkuyorum .
fax yada maillede hallolursa harika olur vala
ınsallah sıkıntı yasamazsın cnm benımmm okuyan bı kadınnn mukemmel bıseyy
mukemmelsın cnm benımharıka bısey bu bıraz zor olucak tabı kı ama dım dık ayakta durcaksınIns bnde istyrum . En azindan mahmutn basina allah korusun bisey gelirse kapimi calan olmaz . O yuzden mecburum . Kendisi istemiyordu ama oda artik bazi seylerin farkina varmaya basladi icin calismaya baslayabilirsin dedi . Hem tanıdık bir yerde dis ticaret uzerine calismaya başlayacağım hemde4 tamamlayip kendimi gelistirmek istyrum . En azindan oglum icin
mukemmelsın cnm benımharıka bısey bu bıraz zor olucak tabı kı ama dım dık ayakta durcaksın
ama hersey onun ıcın bu arada hamıle kalma amaOyle eymen babannesinde kalcak o yuzden braz zorlancaz . Ama kolay atlatiriz o surecide ins
ama hersey onun ıcın bu arada hamıle kalma ama
ay kız cabuk bırak korunmayı mıllet korunarak hamıle kalıo bılmıo musun kk dolu bunlardanYok kız ne hamileligi . Korunuyoruz . Cocuk mocuk istemiyorum
cnm ya artık yapmıcam bugun 4test birden kaldıramam daha fazlasınıDeli kiz burdayız
Yaw sen tekrar nie gbelik testi yapimion
ay kız cabuk bırak korunmayı mıllet korunarak hamıle kalıo bılmıo musun kk dolu bunlardan
cnm ya artık yapmıcam bugun 4test birden kaldıramam daha fazlasını
hıı oleyse tamam hapla olsa kalırdın kesınHapla degil herifm korunuyor
ilk ikisi bozuktu dier ikisinden biri negatif dieride bozuk gibiydi şansımaHepsimi negatiftide
Bukadar denk gelirmiki bozuk testilk ikisi bozuktu dier ikisinden biri negatif dieride bozuk gibiydi şansıma
ilk ikisnde hiç çizgi çıkmadı sağlık ocağındakine negatif desi kadın belkide beklmeden çöpe attı bilemicem üçüncüde bu bozuk mu değilmi tam karar veremedim ucu beyaz kaldıBukadar denk gelirmiki bozuk test
Yolun açık olsun yigitimBu yilki kayitlar bitmis
Napalim bu yil ygs ye hazirlancaz o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?