Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

8 ay hıc bebek ıle tedavı gormedık dogal yollarla denedık .Ama bu sürecte kistlerım vardı , kistten dolayı olmayabılır demıstı doktorum .
Aslında kistsiz 4 ay dogal yollarla denedık .

Anladim cnm ins bakalim bu ay evladina kavusursun ins . Hapinin gununu saattini kacirma dikkatli kullan olur mu gelismelerdende.haber et beraber bekleyelim bu surecte bebegini ins

Anladim cnm ins bakalim bu ay evladina kavusursun ins . Hapinin gununu saattini kacirma dikkatli kullan olur mu gelismelerdende.haber et beraber bekleyelim bu surecte bebegini ins

Teşekkır ederım canım , Allah ısteyen herkesı yavrularına kavustursun .

Pekı benım gıbı klomen catlatma ıgnesı kullanan yok mu ?

Sende brıaz bahset kendınden senın öykunu merak ettım .

Teşekkır ederım canım , Allah ısteyen herkesı yavrularına kavustursun .

Pekı benım gıbı klomen catlatma ıgnesı kullanan yok mu ?

Sende brıaz bahset kendınden senın öykunu merak ettım .

E efecikim HAbibte m klomen kullanarak hamile kaldirlar
efecikim oglunu aldi kucagina
Habibtemde 2. Çocuğuna hamile ins onuda sag saglim alir kucagina
su andada klomene baslayan arkadaşımız @bebem-1221

Ben cimcime 22 yasindayim 22 aylik oglum var cnm . Her hangi bir tedavi gormeden cok sukur rabbime oglumu aldim kucagina . Rabbim ins olmayan kizcelerimizeede en kisa surede yavrularını kucaklarina.almayi nasip eyler .

Klomen kullanan arkadaslarla da tanısırız ınsallah .
Oglusunuda Allah bagıslasın canım .
Ne guzel cocugun olmasına ragmen olmayanlar da ıcın gırıyorsun bu sıteye bu topiğe .

İnş bu ay istediğin sonucu alirsin

Klomen kullanan arkadaslarla da tanısırız ınsallah .
Oglusunuda Allah bagıslasın canım .
Ne guzel cocugun olmasına ragmen olmayanlar da ıcın gırıyorsun bu sıteye bu topiğe .

Oyle cnm . Bu topik kurulali 3 yil oldu ve bu 3 yilda bu topikte cok harika arkadasliklar ,dostluklar kuruldu . Ve tecrübesiz arkadaslara yardımcı oluyoruz. Bizim bilmediklermz oluyor onları öğreniyoruz o

Var var olmaz mi 21 aylik emir pasamiz var
Hahaa kis daha 19 bucuk aylik

Geçen günlerde geriden geliyodün eymeni daha 18 aylık saniyodun

Şimdide cok uçtu eymeni 22 emiri 21 aylık yaptin bi doruuyu bulamaduninsan bebesinin ayını bilnezmiEymen PAŞA 20 BUCuK aylik

Harbicanim sincik yokmu

Bebesi yle mapistami

Bari bebesini bize teslim etseydi

Daha çok.minik.2 gr

Ya usuturse orda

Harbicanim beben için bari girme yiter bırak bu tiryakiligi alışkanlığı

Bi çocuk anasi olcen BiRAK ESKİ HAYATini artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…