Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ancaaa cene calin.haaaaa daha kicima.oturmadimmm alisveris misafirim geldi az once gittilerr evi toparladimmmm sizlere bakim dedimm HALLEYS tatlimmm seni mart annelerinde mi gormustum ben
Masallah hem hamile gem 2 yasinda minik cadısi vaaaa misafir var alışveriş vaaaaherseye yetişiyor

Aminnn

Edam bak fırsat buldukça gel hepimiz oslemisizfarkındasin demi

arkadaşlar bişey yazın nolur. 3 yıldır benek hasretiyle yanıyoruz
Umudunu kırmak istemiyorum ama böyle çizgilerin yakın olduğu test hiç görmedim. Bende bir tane daha test yap ama başka marka olsun derim. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım

Aranızda hıc hamiş olan var mı
Asagida listemiz var canm buyir

Benımde Öykum su sekılde kısaca bılgı vereyım kendım ıle ılgılı .
4 yıllık evlıyım 10 ay oncesıne kadar hıc cocuk dusunmedık 3.2 yıl korunduk.
Son 10 aydır da bebiş ıstıyoruz .
basit kistlerım vardı onları temızledık durphaston tedavısı ıle .
son 4 aydır da kıstım yok cok sukur .
Aslında bebiş ıcın tedavıye gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı kullanarak basladım .İlk ayda catlatma ıgnesı basarısız oldu .Bu ay yıne klomene basladım bakalım ınsallah 2.klomen + catlatma ıgne denemesınde pozıtıf sonucu alırım .
İstanbulda oturuyorum ve Muhendısım .
BAT 28 ekım

Dogal yolla olamadigi icin mi klomen kullaniyorsunz yoksa acele mi ediyorsnuz?

Ins bu ay saglikla bebegini kucagina alirsin cnm

Dogal yolla olamadigi icin mi klomen kullaniyorsunz yoksa acele mi ediyorsnuz?

Ins bu ay saglikla bebegini kucagina alirsin cnm

8 ay hıc bebek ıle tedavı gormedık dogal yollarla denedık .Ama bu sürecte kistlerım vardı , kistten dolayı olmayabılır demıstı doktorum .
Aslında kistsiz 4 ay dogal yollarla denedık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…