Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İlk sayfamiz guncellenmistir

Kan pıhtılasması cok zor bır hastalık ya benım esımde de var kan pıhtılasması hergun ıgne vuruyorum ona sulandırıcı pekı sen kullanıyormusun ?
ben gebe kalınca kullanıcam. Senin eşin neden iğne kullanıyor ki. İğneler gebelikte kullanılıyor

esımdekı genetik canım faktor 5 ıgne kullamasa hapını kullanması gerekıyor yanı omur boyu
çok geçmiş olsun eşininki benm durumumun ileri boyutu. Benmki hamileliklerde tetikliyormuş bu pıhtılaşmayı. Gunluk hayatımda değil ama tum gebeliğimde kullanmam gerek. Hele bi olsunda o sorun değil

Duusunuyorum dusunuyorum birseyi unuttum ben ve simdi aklima geldi EnHarbiKiz im canm arkadasim, kardesim rabbim cocugunu saglicakla kucagina almayi nasip eylesin bitanem . Hamileligin topikimize sans getirsin . İns tum hemcinslerimizde bu mutlulugu tatsinlar, hasretlikleri bitsin
bol bol yığın pastamizdan sans getirsin sizleri

Ayyy canim benimm çok duygulandimm teşekkür ederiz teyzesii,Rabbim isteyen herkese versin herkese inşallah

çok geçmiş olsun eşininki benm durumumun ileri boyutu. Benmki hamileliklerde tetikliyormuş bu pıhtılaşmayı. Gunluk hayatımda değil ama tum gebeliğimde kullanmam gerek. Hele bi olsunda o sorun değil
saol canım senınkısı okadar ılerı degıl evet yeterkı olsun bebıslerımız

Ay cnm ben senin bu msjini atlamisim dogumuna iyi az kalmis bulutefem , ins sag saglim alirsn elifini kucagina . Haber vermeyi unutma . Ozeldende resmini bekliyorum minigimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…