- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #155.481
nasılsınız bendd aranuza yeni katıldım
beybisi anlat helenasılsınız?
7ay oldu evleneli amin . cuma gününü bekliom test yapıcam bakalım kısmet allah herkesin gönlüne gmre versinGonline gore versin rabbim
Hemide cok.datluBotokslu yuzu ne kadanda,dadli
Rabbim hayırlı zamanda verir inşallahhoşbuldum . ii dielim ii olalım bizde bebek haberi beklioz işte :)
Yok kız yatamiyom kiArbimmm hep yation mi nasi gecio gunlerin fissin mi gidio tukkana
Hayirlisi canim7ay oldu evleneli amin . cuma gününü bekliom test yapıcam bakalım kısmet allah herkesin gönlüne gmre versin
Sus.asil.hirkis sensinMelek animgit yazi rengini degis rengimi calmissin
Sana pembe yakisio
20 yaşındayım yaşım gençte eşim 27 ye gircek . balıkesirliyim bulgaristan göçmeniyim. adım tuğba çocuk gelişimi okudum çalışmıprum 7aylık evliyim .beybisi anlat helekimsin kimlerdensin yarismaya nerden katiliyosun iyidir beybim.sen.nasilsin cok.doru bi secim yapip.topikimize gelmissin
amin inşallahRabbim hayırlı zamanda verir inşallah
Yaw asagida hep meme cikiokimin.memesidir o necidir
Isler hafiflemedi mi arbim bu ara tikkat et mercimeki firina verdiniz yanmayin fisdine de iskeri o yapsinYok kız yatamiyom kibirlikte gidiyoruz yine. Bugün çok kötü oldum ama öğlede eve geldim
balıkesir yaş 20 eşim 27 ye gircek çocuk gelişimi okudum çalışmıorum adım tuğba...Hayirlisi canimyas kac nerelisin
Sus.asil.hirkis sensinyakisiymi gercekten pempe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?