Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vayy be yıllar ne cabuk geçiyor daha dün gibi kk ya ilk üye olduğum gün 5 yıl olacak nerdeyse hiç bi zaman pişman olmadım bu siteye üye olmaktan canım dedğim ,kardeşim gibi sevdiğim, her sırrımı paylaştığım ,beraber güldüğüm ,beraber ağladığım dostluklarına sonuna kadar güvendiğim dostlar tanıdım mesela....
Y yasakhayal cimcimegfb E efecikim HAbibte EnHarbiKiz RUYAbuse

dost dediğin sizin gibi olmalı zaten iki gün muhabbet edip üçüncü gün sırtından vurmamalı...!!!
kaç yıldan beri kk da ki en komiğime gidende, şu yarışmaları hiç anlamıyorum bu ne hırs cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışıyolar sanki bazı isimler var ki kendini çok fazla kaptırıyoyazık çok komik bi duruma düştüklerinin bi farkına varsalar arkadaş katılıyosun yarışmaya sonrada dilenci gibi oy dileniyosun
burdan yetmezmiş gibi bide watsaptan falan oy istiyosunsonrada işine gelmedimi hiç sorgusuz sualsiz engelliyosunneyin kafasını yaşıyosun koca insan olmuşsun

Canim dostum bizde seni tanidimiza hic bir zaman pisman olmadık merahli melekimiz
BURDA hep beraber güldük , hep beraber agldik ,eglendik cok şükür ki bi kusurumuz olmadi rabbim agizlarimizin tadini bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…