Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Mrb arkadaslar 6 hazirandan önce adetim düzenliydi en son 30 temmuzda adet olmustum progesteron 0 cıktı dıye gebelik düşünmemiştim tarlusal da kullanmak istemiyorum ne zmn gelir bu adet bnm gibi durumu olan var mı keske bebek olsa

Merhaba arkadaşlar. Daha önce bi gebelik yaşadım (tüp bebek) ancak 11. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dondurulmuş embriyo transferim de tutmadı. 2 aydır pko için doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay zamanında almayi unutunca ben de hiç başlamadım. Bat im 8 ekim olmasına rağmen garip bi şekilde kendimi hamile hissedoyorum. Çok nadir kaşık batması, dolgunluk hissi ve hafif goguslerde ağrının dışında hiçbir belirtim yok. İmkansız i istiyorum sanırım. Ama Rabbimden umut kesilmez ne diyeyim. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah

Oooo en son 30 temmuzsa nerderyse iki aydir regli görmüyon..test yap negatif çıkarsa kullan bence .çünkü gebelik olsa iki aylık olur testte görülür.. hap kullanmak istemiyosan kendin bilirsin ama ne zaman gelir belli değil sanada sıkıntı yapar.

İnş hamilesin dir neden olmasın rabbim için imkansız diye bisey yok. Bi çok arkadaşlar duydum tedaviye başlayacağı ay hamile kalan yada hiç beklemediği anda hamile kalan. Hakkında hayırlısı olur ins..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…