- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.821
Mrb arkadaslar 6 hazirandan önce adetim düzenliydi en son 30 temmuzda adet olmustum progesteron 0 cıktı dıye gebelik düşünmemiştim tarlusal da kullanmak istemiyorum ne zmn gelir bu adet bnm gibi durumu olan var mı keske bebek olsa
Negatif cıkarsa kullanayım mı sence tarlusal hiç kullanmadımTestyap birm
Negatif cıkarsa kullanayım mı sence tarlusal hiç kullanmadım
Evet ama çok ilgisiz bi dr di gecikmenin nelerden kaynaklanabilecegini bile sölemedi güvenemedimDr mu tavsiye etti?
HAhaaBende yikanmuyirummm apus arasi ve koltuk alti kokuyor
Avam.yerindeee alaturka oldum oynanamdan duramamm
Oooo en son 30 temmuzsa nerderyse iki aydir regli görmüyon..test yap negatif çıkarsa kullan bence .çünkü gebelik olsa iki aylık olur testte görülür.. hap kullanmak istemiyosan kendin bilirsin ama ne zaman gelir belli değil sanada sıkıntı yapar.Mrb arkadaslar 6 hazirandan önce adetim düzenliydi en son 30 temmuzda adet olmustum progesteron 0 cıktı dıye gebelik düşünmemiştim tarlusal da kullanmak istemiyorum ne zmn gelir bu adet bnm gibi durumu olan var mı keske bebek olsa
İnş hamilesin dir neden olmasın rabbim için imkansız diye bisey yok. Bi çok arkadaşlar duydum tedaviye başlayacağı ay hamile kalan yada hiç beklemediği anda hamile kalan. Hakkında hayırlısı olur ins..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .Merhaba arkadaşlar. Daha önce bi gebelik yaşadım (tüp bebek) ancak 11. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dondurulmuş embriyo transferim de tutmadı. 2 aydır pko için doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay zamanında almayi unutunca ben de hiç başlamadım. Bat im 8 ekim olmasına rağmen garip bi şekilde kendimi hamile hissedoyorum. Çok nadir kaşık batması, dolgunluk hissi ve hafif goguslerde ağrının dışında hiçbir belirtim yok. İmkansız i istiyorum sanırım. Ama Rabbimden umut kesilmez ne diyeyim. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah
Evet ama çok ilgisiz bi dr di gecikmenin nelerden kaynaklanabilecegini bile sölemedi güvenemedim
Serum.almistim.habibtemmm sanirim o iyi gelmisti kafa yapti.bendeeeeBulantı lar bitmiş galiba eski habibtemiz donmus
Cesurummm daaa.cesurummm cesurum cesurummm cesurumda cesurummmmHAhaaCok cesur bi açıklama olmuş
Cesurummm daaa.cesurummm cesurum cesurummm cesurumda cesurummmm
çoookkKiskandnmi bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?