- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.621
N3 var sendee geleyim yemege
çok güzel bakıyom ben bi kereeKotu kotu bakma oyle
aa geçmiş olsun kuzummYa koye gideer ayak eymende bende
aynen boyleyiz
Olcem snirden
corbadan doymam.ben 2 dakikalik doyurur..bende ilik corbasi yaptimmm kizimaaaa mercimekli..Habibtem bu saaatte ne yemegivala koye gidicez bgun orada tup olmadgi icin evde corba pisiriyorum eymene et suyu ile tarhana corbasi pisiriyorum o var olur mu
Gecmis olsun dikkat et eymeneee...Ya koye gideer ayak eymende bende
aynen boyleyiz
Olcem snirden
Aynen kaç kere dedim gurur duy saygı göster diye ama anlamiyBak ya bana laf atma bir kere de kendin gel kalkindir bakalim topiki alalalhem ben banliydim yigitim ben karisma bana Y yasakhayal im çarpar ha ayani denk al hadsiz hatun honkara laf soylenmez
Ana hasta olmuslar geçmiş olsunGecmis olsun dikkat et eymeneee...
eylülde kış mı başladıTr ne gusel sıcak halen bura soğudu bot şapka ne giyilmeye baslandisevmiyom.kiş ayini
burası bugun 34 dereceeeee yanıyoz hala yasakımmHavada çabuk.karariyRuhum daraliyo
Ana harbicanim burdayasakımmmmmmmmmm
Abowww ne gusel bura 18 drece yagmirliburası bugun 34 dereceeeee yanıyoz hala yasakımm
Malesef harbicanim keyfi kaçtı buranin simdideneylülde kış mı başladı
Ana harbicanim burdaSesine gurban nassin kuzucuk
sıcakta kötü aslında. bunalıyoruz artık hava serinlese diye bekliyoruzAbowww ne gusel bura 18 drece yagmirlihayatmi benimkide
türkiyeye yerleşme durumunuz yok mu yasakım hep orda mı kalcaksınızMalesef harbicanim keyfi kaçtı buranin simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?