• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

biz doktora gittik.bugun kalp atislarini duymak icin ama dinletmrdi sadecd kucuk kalbi var atiyor dedi patlamis misirli benim orus karisi gelmedi daha:KK62::KK62: baska doktora tekrar gidecemmm bir kac gun sonra:mad:

Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi:KK51:
istanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cok :KK45: bir ay daha dayanin sicaklar azalacak :oops:

istanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cok :KK45: bir ay daha dayanin sicaklar azalacak :oops:
Ben orda büyüdüm burası bana bomboş geliyor. Alışık değilim bu sakinlige:KK53: öyle umuyoruz bizde:cry:

Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi:KK51:
yerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))

yerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))
Iyimis:KK53: ben mersini sevmiyorum ya,belki başka bi şehir olsa istanbulu aramazdim

Back