- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.141
nasilsinizzz habibtelerim![]()
Super diyemiyorum adet oldum geberiyorum agridan
![Mad :@ :@](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsinizzz habibtelerim![]()
gecmis olsun habibtrm dikkat et bitter cuklat ye iyi gelirSuper diyemiyorum adet oldum geberiyorum agridan![]()
Habibtem naber7 olmuss![]()
iyidirr canimmm senden nberr..nasilsin mersin de nasil kavruluyormusun ama mis gibi sahili var...deniz kenarinda oturmak.varHabibtem naber![]()
Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindiiyidirr canimmm senden nberr..nasilsin mersin de nasil kavruluyormusun ama mis gibi sahili var...deniz kenarinda oturmak.var![]()
istanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cokIyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi![]()
Ben orda büyüdüm burası bana bomboş geliyor. Alışık değilim bu sakinligeistanbulda guzell 1 ay kalmistim ordaa..ama bana skici g3ldi yaaa cok kalabalik olmasi..alismisim.kucuk sehirlere..ama gesilecek yerleri cokbir ay daha dayanin sicaklar azalacak
![]()
hosbulduk cm ıyıyım tskler senngunaydin hosgeldin.nasilsin![]()
yerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))Iyiyimm canimm,sabah geldim mersine ben istanbuldaydim kaç gündür. Ay çok sıcak burası ıstanbul ne güzel serindi![]()
Iyimisyerıne gore kucuk sehır guzel , yerıe gore buyuk yeaa .. alısverıs yaparkene buyuk sehır olmasını .. bı yerden bı yere gıderken trafıkten dolayı kucuk olmasını ıstıyorum yasadıgım sehrınn :))
nedennIyimisben mersini sevmiyorum ya,belki başka bi şehir olsa istanbulu aramazdim
Ne ariyorlasa17 olmusss![]()