Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hic bir duyum aldim snir gittim birinden neymis o cok iyi cocuk bakiyormus ben bakamamisim bla bla bla inadna 4 5 tane dogurup cocuk nasil bakilir ogretmek istyrum slaka

He kiz 18 aylik erkek bebikim var eymenim var

Aman takma bacım, gereksiz insanlar gereksiz konuşur zaten..
Maşallah ikinciyi düşünüyo musun?
Bu arada cimcime şimdi listeme baktım da ben seni almışım takibe
sen beni almamışsın ama ://

vallahi biz aksama.dogru yaptirmistik..ayni satte yapmalisin canimm sanirim istedigin zamansa ayni satte yapmaya bak canim..keciboynuzu yedirmeye basla ama hakiki olsun markette degilde baharatcilarda satilanlardan al..hadi insaallh cnm..

Aman takma bacım, gereksiz insanlar gereksiz konuşur zaten..
Maşallah ikinciyi düşünüyo musun?
Bu arada cimcime şimdi listeme baktım da ben seni almışım takibe
sen beni almamışsın ama ://

Yok cnm ben daha düşünmüyorum. Rabbim once olmayanlar versin vakti zamani gelince hayirlisindan nasip eylesin

Listemiz guncellenmistir

Bes yil once evlendim. ayni zamanda universite okudugum icin cocuk dusunmedik. simdi uc aydir istiyoruz . doktora gitik esimle ikimizdede kusur yok cok sukur .ama u aydirda olmadi . normalde bugun hasta olmam gerek ama hala olmadim . dort gozle yarini bekliyorum eger olmazsam gidip kan tahlili yaptiracagim..

Normal testn varsa onu da yap cnm
İns kvusursun cok beklemeden yavruna
İliskidn sonra yaptiklari. Nlr mesela

Normal testn varsa onu da yap cnm
İns kvusursun cok beklemeden yavruna
İliskidn sonra yaptiklari. Nlr mesela
ya canim benim bi arkadasim var o hemen hamile kalmisti . bana iloskidan sonra ayaklari yukari kaldirip beline yastik koy demisti onu duzenli yaptim ovulasyonu kendim hesaplamistim eger bu ay olmazsa ovulasyon testi alicam kendime ama insallah olur Rabbim herkrse nasip.etsin icim kipir kipir ya simdi annemin yanindayim iki gunligune geldim yarin esimin yanina donucem ona supriz yapmayi cok isterim yaa

İns tutar ,cnm tutmazsa sayet bzm iliskideki denemlerimizi denersn anlatrzsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…