- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #154.081
evet hem.menegon hem klomen.kullndim cnm igne 3 defa yapildi birgun arayla..Evet canım menegon, inşallah teşekkür ederim..
Sen de mi menegon kullandın?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
sağol tatlımm. NassınnHoş geldin kuzum iyi gecelerin olsun. .
Iyiyim şekercim sen nasılsın?sağol tatlımm. Nassınn
yok canm benm tedavi de yok sorun da yok sadece bebişimi bekliorum. Sen pekiIyiyim şekercim sen nasılsın?
Tedavideydin di mi cicim sende?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebem kaç aylık?yok canm benm tedavi de yok sorun da yok sadece bebişimi bekliorum. Sen peki
canimm 2 yasinda kizim.var..o da ayni tedaviyle oldu..yumurta buyumesi ve catlama sorunum.var pko da var bende...bu zamanlarda incir yemeni tavsoye ediyorum etkisi olabiliyor..esine keciboynuzu pekmezi yyedir..catlatma ignesi ile birlikte kullandimm..hastanede vuruluyordum.kalcadan..insallah senin de hayirli haberlerini alirimm.sormak iatedigin her soruya cevap verebilirim ina yardimci olabilirim sanaHAbibte
AMİN inşallah arkadaşım,
iğneleri sen mi vurdun?
ilk gebeliğin mi?
Ben pko'luyum..
senin adına cok sevindim..
inş benim tedavimde olumlu sonuçlanır...
canimm 2 yasinda kizim.var..o da ayni tedaviyle oldu..yumurta buyumesi ve catlama sorunum.var pko da var bende...bu zamanlarda incir yemeni tavsoye ediyorum etkisi olabiliyor..esine keciboynuzu pekmezi yyedir..catlatma ignesi ile birlikte kullandimm..hastanede vuruluyordum.kalcadan..insallah senin de hayirli haberlerini alirimm.sormak iatedigin her soruya cevap verebilirim ina yardimci olabilirim sana
Eşimi işe gönderdim uyuyamadım şekerim, senden naber?Gunaydi. Enyamnber şeker
Eşimi işe gönderdim uyuyamadım şekerim, senden naber?
Hayırdır cimcime? Neden bu stres?Bende ayni vala kocayi ise yolladim oglan uyandi karnini doyurdim ,kafa dağıtmak icin kk ya girdim fena stresliyim
Hayırdır cimcime? Neden bu stres?
Oğluşun mu var, maşallah cicim, adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?