- 12 Şubat 2015
- 6.530
- 15.969
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.181
canım ben 07.07 yım .. yengeclerı bende cok severım .. zor burclar ama ınatları pis oluraa evet yengecim.. Bak o yuzden elektriğimiz tuttu. Yengeçleri çok severim
sen temmuz kaç?
hahh, ağzımdan aldın lafı. Allahım duygusallık var duygusallık var.. Biri pişt dese ağlarım ben o derececanım ben 07.07 yım .. yengeclerı bende cok severım .. zor burclar ama ınatları pis olurama pek bı duygusal burcuz yaaa
ben de oyleyım yaacok sulugozluyum .. ama bızden ıyı ev hanımı olur .. sevdık mı cok baglanıyoruz deger verırız ınsanlaraa..hahh, ağzımdan aldın lafı. Allahım duygusallık var duygusallık var.. Biri pişt dese ağlarım ben o derece
vallaha eşşek gibi seviyoruz, gozumuz kor oluyo.ben de oyleyım yaacok sulugozluyum .. ama bızden ıyı ev hanımı olur .. sevdık mı cok baglanıyoruz deger verırız ınsanlaraa..
ayarladı guzeldı benımkı devallaha eşşek gibi seviyoruz, gozumuz kor oluyo.
senin yaş gunun geçmşş ama, sevgilin bişhler ayarladı mı
siz ne kadardr çıkıyosunuz.. Evlilik duşunuyo musunuz şuanayarladı guzeldı benımkı de
atamalardan sonra tatlım .. 3 sene oldusiz ne kadardr çıkıyosunuz.. Evlilik duşunuyo musunuz şuan
oo olmuş baya.. Bizde 5 yılın sonunda evlendikatamalardan sonra tatlım .. 3 sene oldusız ne kadardır cıkmıstınız canım
ay bes yıl cok uzun masaallahhh .. arayı uzatmak mı ıyı .. yoksa hemen adını koymak mı acaba .. bızımde oldu ya bayagı ondan merak edıyorum bunuoo olmuş baya.. Bizde 5 yılın sonunda evlendikilk ve tek aşkım oldu .
bizimki fazla uzadı ama mecburiyetten, bizde eşimin atanmasını beklioduk çunkuay bes yıl cok uzun masaallahhh .. arayı uzatmak mı ıyı .. yoksa hemen adını koymak mı acaba .. bızımde oldu ya bayagı ondan merak edıyorum bunuallah mutlu etsın cok cok cok bes yıllaraa canım
babam benı kucuk goruyorbizimki fazla uzadı ama mecburiyetten, bizde eşimin atanmasını beklioduk çunku
bnce 1,5 - 2 yıl ideal. Daha fazlası sıkıyo artık..
ama 5 yılım muhteşm geçti, 1,5 yıldr evliyim o da çok guzel..
bacım sen evlen hemn uzatma boşver
vallaha babam beni verene kadar akla karayı seçtim.. Bana da kuçuk diodu. Boşver sen kafana koyarsan ikna edersinnbabam benı kucuk goruyorvalla bakalım hayırlısı canım en erken bı sene var gıbı . allah nazardan korusun sızı de ..
hehe zor ısler bunlarvallaha babam beni verene kadar akla karayı seçtim.. Bana da kuçuk diodu. Boşver sen kafana koyarsan ikna edersinnkendimden bilirimm..
6 ay canm..hehe zor ısler bunlarne kadar nısanlı kaldınız pekı canım
6 ay canm..
5 yıl sonrası bide nişan mişan çekemezdik
ramazandan mı yoksa surekli mio da dogru valla uyku duzenımız bozuldu fena yaa
ramazndan ama arada ders calısırkende şaştıgı olmadı degılramazandan mı yoksa surekli mi
valla ben KK yla tanıştığımdan beri sabahlamadan uyumuyorumramazndan ama arada ders calısırkende şaştıgı olmadı degılsenınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?