- 12 Şubat 2015
- 6.530
- 15.969
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.221
yok yok yokkk cısszzzzYaa çok merak ettiimm.ozelde yazın bari
![]()
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok yokkk cısszzzzYaa çok merak ettiimm.ozelde yazın bari
![]()
bi ağrı kesici al istersen canmHe ya :/
ben pek adet agrısı cekmem cok sukur .. geldıgını bıle anlamayacak kadar... ama bu ara stresten cok fena sancı gırıyorr .. kramp gıbı bır haftadırHe ya :/
bi ağrı kesici al istersen canm
ben pek adet agrısı cekmem cok sukur .. geldıgını bıle anlamayacak kadar... ama bu ara stresten cok fena sancı gırıyorr .. kramp gıbı bır haftadırsankı bırı mıdeme tekme atmıs gıbı dıyeyım boşlugum acıyo ay anladınız dmııı heh oramm
bılmıyorumm kı tatlım ılk kez boyle oldumDeli ysstres ve ayaklarini usutmek cok etkilio
eee ben uzulurum ama boyleeHic bi3 seyin faydasi olmaz ya![]()
sıcak su torbası ıyı gelıyo ama her agrıya konmyo o daeee ben uzulurum ama boylee![]()
dizlerine koyabilir. Etki eder oyledesıcak su torbası ıyı gelıyo ama her agrıya konmyo o da
saakıınnnSarjim %8![]()
heh o da mantıklı onu ben de yapayım bariiidizlerine koyabilir. Etki eder oylede
19 haziran bugun catlatmanin 10.gunu ama olmayacak sanirim
19 haziran bugun catlatmanin 10.gunu ama olmayacak sanirim![]()
ayy habibtemm, çook teşkkur ederm, evet sağolsun çok mutlu etti.. Sizinle paylaşmak da ayrı bi guzellShirine-alish tatlimmmm nice mutlu senelerin olsun canimmmm mutlu etmis esin tebriklet canimmm allah mutlulugunuzu daim.etsin
![]()
daha uyumamissin sen![]()