Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Anlat catlatmadan:KK47:
kapıyı bi açtım, mum dikili pasta ve elinde bir gul demeti (hiç çaktırmadım,çok şaşırmış gibi yaptım :D ) . Mumları ufledim ama pastayı kesemedik, iftardan sonraya kaldı :-) .
cebinden kuçuk bi kutu çıkardı bide ne goriyim çok beğendiğim kupelerden almış kuyumcudan :49: . (buna cidden şaşırdım, bu kadarını beklemiyodum çunku :rolleyes: ) ..
boynuna atladım hemn, çok mutlu oldum. İftardan sonrada canlı muzipe gittik bi cafeye.
az once geldik eve. Ustumu değişip hemn telefona koştum size anlatmak için :D :rolleyes: :D

kapıyı bi açtım, mum dikili pasta ve elinde bir gul demeti (hiç çaktırmadım,çok şaşırmış gibi yaptım :KK70: ) . Mumları ufledim ama pastayı kesemedik, iftardan sonraya kaldı :-) .
cebinden kuçuk bi kutu çıkardı bide ne goriyim çok beğendiğim kupelerden almış kuyumcudan :KK49: . (buna cidden şaşırdım, bu kadarını beklemiyodum çunku :rolleyes: ) ..
boynuna atladım hemn, çok mutlu oldum. İftardan sonrada canlı muzipe gittik bi cafeye.
az once geldik eve. Ustumu değişip hemn telefona koştum size anlatmak için :KK70: :rolleyes: :KK70:

Deli git adama sirnassaana :-)

iylk tatlımm, sendenn. Neler yaptın bugun
alısverıs yaptımm .. ben tam alısverıs manyagıyımdaa :KK70:delı gıbı delı gıbı paraları paraları saç saç saçç , ay reklam ne guzel reklam :KK70: sıze bı bakayım dedımm :KK37: cımcıme sahurda sanırsamm :KK73:sen neler yaptın canımm

alısverıs yaptımm .. ben tam alısverıs manyagıyımdaa :KK70:delı gıbı delı gıbı paraları paraları saç saç saçç , ay reklam ne guzel reklam :KK70: sıze bı bakayım dedımm :KK37: cımcıme sahurda sanırsamm :KK73:sen neler yaptın canımm
bizde kocişimle doğumgunumu kutladık ama regl gunumdeyim gunun finali eksik kaldı :confused: :D

Back