- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #153.061
Nerdesiniz her zamanki saatte buraya geldim ama agac ettiniz beni aaaaaaİylik habibtem hosge!din senden naber
Nerdesiniz her zamanki saatte buraya geldim ama agac ettiniz beni aaaaaa
ya canım prolaktin hormonunun değerlerinden anlıyo musun, onla ilgili bişy sorcaktımShirine-alish de bakalim neymis
ya canım prolaktin hormonunun değerlerinden anlıyo musun, onla ilgili bişy sorcaktım
normal referans aralığı 4 - 23 olması gerekio..Azcook anlat bakalımbilmes3m bilene arastririm.
Bnmde yuks3kcunku oyuzden tuylenme var bende
normal referans aralığı 4 - 23 olması gerekio..
benmki 29 çıkmış. Doktor sorun yok dedi ama endişelendim biraz.. Burdan kızlarda onmli değil dedi. İçim biraz rahatladı şimdi canım
yok canm gelmio. Ayy çok uzuldum yaa. Bol bol dua edelim kuzenineYokcbm asirilik korku!cak yok . Bu prolaktin hormonu tam bir illet
Stres yaptinda yukselio.
Bnm kuzenimki 200 lerdeve bebesi olmuo 18 yi!dir hamle kalirsa olcek beyinde tumor olusmus yani 29 korkulcak bir dger dgil sut gelmio gogsundrn demi?
yok canm gelmio. Ayy çok uzuldum yaa. Bol bol dua edelim kuzenine
ayynen oyle canmm. Bu dediğinden bnde çok gordumm..İyi o zaman kuzum.kan alirken falan stres yaptysan ondn yuksek cikmistr
Biraktilar artik guzum tedaviyi . Ama eniste tam adam gibi adam.baskasi olsaceker gider ,
bi karsi komsumux vardi 3 tane kiz lari oldu adam 4 cocuk erkek olmazsa evlencm dedi tekrar allahtan 4. Erkek oldu. İste adam var adam var
ayynen oyle canmm. Bu dediğinden bnde çok gordumm..
nyse bn uyuyim. Yqrın yazarm cnmm
ayyy pasta super gorunuyo cimcimemmm. Teşkkur ederimmZeynebim dogum gunun kutlu o!sun cnm , yeni yasinda rabbim tum dileklerini gerçeklestirsin
ayyy pasta super gorunuyo cimcimemmm. Teşkkur ederimm
pastan yeterde artar bile :))) zaten canım çekiodu ımmmhhhCokfazla bisey paylasamsdim acikmaya basladimda
pastan yeterde artar bile :))) zaten canım çekiodu ımmmhhh
benmki dışarda, sanırım bişyler hazırlıo surpriz
ayhh heycanlandımmHadi ne güzel svndm senin adina
Merahla bekliyorumayhh heycanlandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?