Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Azcook anlat bakalımbilmes3m bilene arastririm. :KK60:
Bnmde yuks3kcunku oyuzden tuylenme var bende :KK47::KK11:
normal referans aralığı 4 - 23 olması gerekio..
benmki 29 çıkmış. Doktor sorun yok dedi ama endişelendim biraz.. Burdan kızlarda onmli değil dedi. İçim biraz rahatladı şimdi canım

normal referans aralığı 4 - 23 olması gerekio..
benmki 29 çıkmış. Doktor sorun yok dedi ama endişelendim biraz.. Burdan kızlarda onmli değil dedi. İçim biraz rahatladı şimdi canım

Yokcbm asirilik korku!cak yok . Bu prolaktin hormonu tam bir illet :mad:
Stres yaptinda yukselio.

Bnm kuzenimki 200 lerde :cry:ve bebesi olmuo 18 yi!dir hamle kalirsa olcek beyinde tumor olusmus :KK42: yani 29 korkulcak bir dger dgil :KK60: sut gelmio gogsundrn demi?

Yokcbm asirilik korku!cak yok . Bu prolaktin hormonu tam bir illet :mad:
Stres yaptinda yukselio.

Bnm kuzenimki 200 lerde :cry:ve bebesi olmuo 18 yi!dir hamle kalirsa olcek beyinde tumor olusmus :KK42: yani 29 korkulcak bir dger dgil :KK60: sut gelmio gogsundrn demi?
yok canm gelmio. Ayy çok uzuldum yaa. Bol bol dua edelim kuzenine

yok canm gelmio. Ayy çok uzuldum yaa. Bol bol dua edelim kuzenine

İyi o zaman kuzum.kan alirken falan stres yaptysan ondn yuksek cikmistr
Biraktilar artik guzum tedaviyi . Ama eniste tam adam gibi adam.baskasi olsaceker gider ,

bi karsi komsumux vardi 3 tane kiz lari oldu adam 4 cocuk erkek olmazsa evlencm dedi tekrar allahtan 4. Erkek oldu. İste adam var adam var

İyi o zaman kuzum.kan alirken falan stres yaptysan ondn yuksek cikmistr
Biraktilar artik guzum tedaviyi . Ama eniste tam adam gibi adam.baskasi olsaceker gider ,

bi karsi komsumux vardi 3 tane kiz lari oldu adam 4 cocuk erkek olmazsa evlencm dedi tekrar allahtan 4. Erkek oldu. İste adam var adam var
ayynen oyle canmm. Bu dediğinden bnde çok gordumm..
nyse bn uyuyim. Yqrın yazarm cnmm :15:

94.gif
Zeynebim dogum gunun kutlu o!sun cnm , yeni yasinda rabbim tum dileklerini gerçeklestirsin:KK60:
94.gif

Back