- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #153.041
ya kıyamam ki sana sultanııııııııııııımBen getirim![]()
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıyamam ki sana sultanııııııııııııımBen getirim![]()
perşembe günü izmire doğrı yola çıkcam askmdaha orda mısın len ne zaman dönüyon
orda ne kadar kalcan lan ne zaman bitiyor tatilinperşembe günü izmire doğrı yola çıkcam askm
orda da temmuzun sonuna kadar kalıcamorda ne kadar kalcan lan ne zaman bitiyor tatilin![]()
anlat hele neyi karışık sen anlat ben anlarımorda da temmuzun sonuna kadar kalıcam
ağustosta antepteyım
ama agustosta tekrar mersıne gelme durumum var çeşmeliye, sizin yanınıza da ugrama durumum var, ay azcık karışık![]()
ya kıyamam ki sana sultanııııııııııııım![]()
ya şimdi çeşmelide biri olcakanlat hele neyi karışık sen anlat ben anlarım![]()
tabi orası öyle cimcimemUtanma cnm ne olacak bgun ben sana yarin sen bana![]()
nasıl bi yer ki orası öyle aaaya şimdi çeşmelide biri olcakKK53:) onun yanına gelmem lazım
1 gün onun yanında kalabılcem ama dıger 2 gece ıcın kalıcak bı yer bulmam lazımgündüzleri onun yanına gidip gece dönebilceğim bi yer
![]()
işte ayy karışık ya aman neyse daha var düşünürümnasıl bi yer ki orası öyle aaa![]()
aynen daha çok varmış kızişte ayy karışık ya aman neyse daha var düşünürüm![]()
gardaşın dedi ki gel bizde kalaynen daha çok varmış kızoooof oooooooffffffff
benim var daha bi 3 4 senemeeee kizlar ne zaman evlenip bebek yapiysiniz![]()
benimde aklımdan o geçti la zaten. çok mu geç gelcen kigardaşın dedi ki gel bizde kal
ama olmaz, hem gece gelcem anan baban var ne derler
bana ev bulunn
![]()
bebeğim yine gece cıkarım burdan mesela 9 gibi falan, yani tek siz olsanız neyse, annen baban abin var ayıp olur apart gibi.benimde aklımdan o geçti la zaten. çok mu geç gelcen ki
o zaman gelsinde ayrıntılı konuşuruz bebeğimbebeğim yine gece cıkarım burdan mesela 9 gibi falan, yani tek siz olsanız neyse, annen baban abin var ayıp olur apart gibi.
ondan dolayı askmm
selam kizlar nasilsiniz![]()
Hosgeldin :)selam kizlar nasilsiniz![]()