- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.753
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.621
Slm.kizceler bisi sormak istiyorum benim adetler duzensiz 35 günude aşıyor bazen bazende uc ay aynı gunse geldigide oluyorsorum ise ; yumurtlama gunu ile alakali, doktorun dedigine gore adetin ilk gununden say 8.gunden basla 16. Günde bitir , ama duzensoz olduğu için guvenmiyorum doktorun bu verdigi tarihe ama yine uyuyoruz dediklerine, bu ay bu gunleri kaçırdım bi hafta iliski olmadi esimle, netten bakim dedim yumurtlama günüme; yarin yumurtlama gunum olarak gösteriyor yani hala sansim var ve doktorun verdiği gunleride baya geçiyor, yarin ovulasyon testi alip denicem bakalm ne cikcak, sizce sansim vardir dimi kizlar
gııızlaaaarrrrr nörüyonuz ki gııı
Ben gazzak örüyorum2 ters 1 duz 2 duz 1 ter buiste bi terslikwa
Aha delirdi gene
canım şeytani bir gülüş atmak istiyoooorrrrrrrrrrrr ooffff bi düğün olsada oynasak gııı
benim herire diyom ki beni yeniden alda aynı heyecanları yasayak saatlerce göbek atak diyom öyle bi şansım olsa seni alırmıyım daha diyo :)Halay sekek teyteyy teyyyyyy
benim herire diyom ki beni yeniden alda aynı heyecanları yasayak saatlerce göbek atak diyom öyle bi şansım olsa seni alırmıyım daha diyo :)ben iptal ben şok
benim gibisini bulmuşta bulandırıyo gorüyon mu biyo gııı :) aslında beni çoh seviyo emmeee beni sinir etmeye bayılıyi :)Kurban olsun sana
benim gibisini bulmuşta bulandırıyo gorüyon mu biyo gııı :) aslında beni çoh seviyo emmeee beni sinir etmeye bayılıyi :)
oohhhh iyi yapmışsın gız :) abacurunda fişini kes oh olsunAyni benm adam , bgun kardesimi alip gelmis ikisi bir olduhainler kustum ikisinede
iyilik haciim.senden naber :) napcan calismadan olmuyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?