- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.753
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.601
cimcimegfb canım bu topıgı actıgında cocugun var mıydı ıkıncıyı mı ıstıyodun actıktan sonra mı oldu yoksa
Az daha sabret sahura az kaldi
Ben cok korkuyorum harbim
Napti yine o pembe panter
Iyi yapmissin cnm bende bi topik actim basta heyexanla hevesle ilgilendim ama her ay husran husran husran yasayinca istemeden de olsa uzaklastim olmuyor diye dovunen birileei benim moralimi daha cok bozuldu yahu sizin hadi olmuyo benim oluyo 6 aylik dogum yaptim ben napayim demeye basladim biraktim oyle acikcasiCnm bu topik
pazartesisevmezim diye birine aitti. O arkadas ilgilenemedi baska arkadasa devretti, oda ilginemede yani bebesi olunca gelmeyi birakti bana gecti, bende sorun yoktu sadece tecrube kazanmak icin gelmistim sonrsda gitmedm burdan
Uyandırma konusunda çok başarılısın, bundan sonra uyandırma servisim sen ol bari
Sanki ne yapmışım
Arada oluyor böyleAma korktum gbi olmadi
Iyi yapmissin cnm bende bi topik actim basta heyexanla hevesle ilgilendim ama her ay husran husran husran yasayinca istemeden de olsa uzaklastim olmuyor diye dovunen birileei benim moralimi daha cok bozuldu yahu sizin hadi olmuyo benim oluyo 6 aylik dogum yaptim ben napayim demeye basladim biraktim oyle acikcasi
İyiyim cicim sen gelene kadar ben gitmişiim zatenNaber tatlim nasılsın
aynen canım öyle olmuşİyiyim cicim sen gelene kadar ben gitmişiim zaten
tabı kı ama sureklı de olmuyor neden olmuyor dıye negatıf enerjı yaymak dogru degıl bence benım durumumda kk da cok nadır kısı var olmaması da cok buyuk sıkıntı ama evlat acısını bılseler hıc olmasaymıs derlerdı rabbım kımseye gostermesın yaaa ama zaten benım psıkolojı de bozuk benım pozıtıf ınsanlara cok ıhtıyacım var bana olumsuz yaklaşan bırı gelınce benım tum moralım alt ust oluyoOyle densizler oluyor. Burda uzun sureli sabirla bekledmz kizlarmiz var hic bjr zamanda on!ari kircak bisry yapmayiz yapan!arada izin vermeyiz
yaa bebeğimm çık bu kötü düşüncelerin içindentabı kı ama sureklı de olmuyor neden olmuyor dıye negatıf enerjı yaymak dogru degıl bence benım durumumda kk da cok nadır kısı var olmaması da cok buyuk sıkıntı ama evlat acısını bılseler hıc olmasaymıs derlerdı rabbım kımseye gostermesın yaaa ama zaten benım psıkolojı de bozuk benım pozıtıf ınsanlara cok ıhtıyacım var bana olumsuz yaklaşan bırı gelınce benım tum moralım alt ust oluyo
tamam bıdenemmm elmas gözlüm kötu bısey olmuycak bu sefer ınsallah bende dualar edıyorum hem kendım hem de bırtakım degerli kişiler içinnnnyaa bebeğimm çık bu kötü düşüncelerin içindensenin bilmediğin yerlerde senin için dua eden insanlar var bunu unutma bu defa herşey çok güzel olacak Allahın izniyle üzülme sakın bebeişimizi de üzme güzel adrem benm
3 hafta sonra cinsiyetini öğrenceksin bunu düşünnn pıtırcığımmtamam bıdenemmm elmas gözlüm kötu bısey olmuycak bu sefer ınsallah bende dualar edıyorum hem kendım hem de bırtakım degerli kişiler içinnnn
abowwwwww pıtırcık ne olakı acep kız mı erkek mı yaa benı merak sarmaya basladı yaaaa3 hafta sonra cinsiyetini öğrenceksin bunu düşünnn pıtırcığımm
keşke söylemeseydimabowwwwww pıtırcık ne olakı acep kız mı erkek mı yaa benı merak sarmaya basladı yaaaa
yat bakalım ne çıkıcakbı ruyay daha yatayım ben
Haci naber yaaferin sana kizcem calismaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?