Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cimcimegfb canım bu topıgı actıgında cocugun var mıydı ıkıncıyı mı ıstıyodun actıktan sonra mı oldu yoksa

Cnm bu topik
pazartesisevmezim diye birine aitti. O arkadas ilgilenemedi baska arkadasa devretti, oda ilginemede yani bebesi olunca gelmeyi birakti bana gecti, bende sorun yoktu sadece tecrube kazanmak icin gelmistim sonrsda gitmedm burdan

Cnm bu topik
pazartesisevmezim diye birine aitti. O arkadas ilgilenemedi baska arkadasa devretti, oda ilginemede yani bebesi olunca gelmeyi birakti bana gecti, bende sorun yoktu sadece tecrube kazanmak icin gelmistim sonrsda gitmedm burdan
Iyi yapmissin cnm bende bi topik actim basta heyexanla hevesle ilgilendim ama her ay husran husran husran yasayinca istemeden de olsa uzaklastim olmuyor diye dovunen birileei benim moralimi daha cok bozuldu yahu sizin hadi olmuyo benim oluyo 6 aylik dogum yaptim ben napayim demeye basladim biraktim oyle acikcasi

Oyle densizler oluyor. Burda uzun sureli sabirla bekledmz kizlarmiz var hic bjr zamanda on!ari kircak bisry yapmayiz yapan!arada izin vermeyiz

begenmwler bitttiiii simdi gelelim.yazmayaaaa netim yok gelemiyorumm yarin anxa gelirimmmm...butun karilar toplandikkk burasi bagimlilik yapar tum manyaklar burdaaaherkes uzerine alinabilir cimcimem dabletin ayirli olaaa insallah bunu da kirmazsin sana dayanabilir

Oyle densizler oluyor. Burda uzun sureli sabirla bekledmz kizlarmiz var hic bjr zamanda on!ari kircak bisry yapmayiz yapan!arada izin vermeyiz
tabı kı ama sureklı de olmuyor neden olmuyor dıye negatıf enerjı yaymak dogru degıl bence benım durumumda kk da cok nadır kısı var olmaması da cok buyuk sıkıntı ama evlat acısını bılseler hıc olmasaymıs derlerdı rabbım kımseye gostermesın yaaa ama zaten benım psıkolojı de bozuk benım pozıtıf ınsanlara cok ıhtıyacım var bana olumsuz yaklaşan bırı gelınce benım tum moralım alt ust oluyo

yaa bebeğimm çık bu kötü düşüncelerin içinden senin bilmediğin yerlerde senin için dua eden insanlar var bunu unutmabu defa herşey çok güzel olacak Allahın izniyle üzülme sakın bebeişimizi de üzme güzel adrem benm

tamam bıdenemmm elmas gözlüm kötu bısey olmuycak bu sefer ınsallah bende dualar edıyorum hem kendım hem de bırtakım degerli kişiler içinnnn

Slm.kizceler bisi sormak istiyorum benim adetler duzensiz 35 günude aşıyor bazen bazende uc ay aynı gunse geldigide oluyor sorum ise ; yumurtlama gunu ile alakali, doktorun dedigine gore adetin ilk gununden say 8.gunden basla 16. Günde bitir , ama duzensoz olduğu için guvenmiyorum doktorun bu verdigi tarihe ama yine uyuyoruz dediklerine, bu ay bu gunleri kaçırdım bi hafta iliski olmadi esimle, netten bakim dedim yumurtlama günüme; yarin yumurtlama gunum olarak gösteriyor yani hala sansim var ve doktorun verdiği gunleride baya geçiyor, yarin ovulasyon testi alip denicem bakalm ne cikcak, sizce sansim vardir dimi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…