- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.753
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.041
mecbur alacakşöyle akıllı telefonlardan alsa ne güzel olurdu süpriz diyip
bende iyi bugune şükür gün sayıyoruz artık doğum için
Allah yardımcın olsun canımm. bir avazda kurtulursun inşallahşöyle akıllı telefonlardan alsa ne güzel olurdu süpriz diyip
bende iyi bugune şükür gün sayıyoruz artık doğum için
hoş geldin kızzz napıyon bakimmmselammm bende geldimmmm anca uyandimmmm dun cok uykusuzdummm buguj uyudum
bnde az once yaktim catlatma ugnesu vuruldummm gorwv gibiiii hic gozel degelkızlaaarr bugün kocişim geliyoooooo şehir dışındaydıı bugün abacurrrrrrrrrrrrrrr
Görev gibi mibnde az once yaktim catlatma ugnesu vuruldummm gorwv gibiiii hic gozel degel
evet arbimmmm hic gozel degellll mecburi diyeee vahsilik gosteremedim cimcimeee gibu olamadikGörev gibi mi
sayfa 9014 ten alıntı, ece ay pardon eda diyecektimEdammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26: ağlama güzel arkadaşımmm senin için çok dua edicemm yasin okucam sana allahım en kısa zamanda nasip et diyee kıyamam gözyaşlarına üzülme olurmu bitanemm sende anne olucaksınn inşallah ama canını sıkmaa bu şekildeee
Hoşgeldın ecemmmmmm nasılsın guzel anne
hoşbuldum sağol canımm ,iyiyim sen nasılsın
iyiyim bende tatlıskommm aynıı walla surunuyoruzz
Allah iyilik versin canımm daha iyi olursun inşallah regl ne alemde
bitanem bu ayın 17 sınde regl tarıhm ınsallah olmam daa bebegım gelır artıkkk cok ıstıyorummmmmm ecemmm
AblaaaamHoşgeldinnnn
Edacık hoşbuldum napıyon ancak aktifleşti hesabim .
eda kaç ablan var senin 8 tane mianladımmm ablaa dogrudur biraz zaman geçince aktif oluyorolsunnn :26:
hayırlı cumalar gzumHz. Mevlana der ki: Dostlarını daima vefa ile hatırla..
Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen.
Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz... Selam ve dua ile...
***HAYIRLI CUMALAR***
hayırlı cumalar gzum
Sana da hayırlı cumalar canım..
Nasılsın bakalım?
evet arbimmmm hic gozel degellll mecburi diyeee vahsilik gosteremedim cimcimeee gibu olamadik
Cok sukur bugunume guzum . Ugrasiyoruz iste
Sen nasilsn
Biraz rahatsızım canım ya midem bulanıyo :/ evde öyle uzanıyorum..
Bir hapım vardı canım ara vermiştim ona başladım belki ondandırAlalalala nie ki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?