- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.781
evet canimmm kizima kardes dusunyyormmmm insallah olaramın cnmmm en kısa zamanda darısı sızlere ınsallah yumoslarına mı bakılacakkk
habibtem nörünmelekkkk animmmmmmm melek animmmm
kimaw yuk melek animm
gelireverem bakem :)
yasakıııımii asamlar kiscelerimhaftaya carsamba ne telimde net olur artikin sahalara donuyoz bakalim
ramazanda biter hayirlisiyla emiride hale yola soktummu bol bol gorusuruz ins
icranim bogun seni afet emir aradi..gözeller icinden seni secmis bah aramadi beni diyodun aramis istebide tangoya cok mesac atmis netim gelince ulasir kislara
hosgeldinnnn korkmaa biesey yapmiycammmgelireverem bakem :)ahanda geldiiimmmm yaşasın dişi dayanışmasıııııııııı
yalan demeeee hic takmiyorsun bile yaaasakimiyasakıııımavalı yasakım geleceğin günü ta büle bekliyoruz
melekimmmm sulanmaa gizaaaa
hadi ordanyalan demeeee hic takmiyorsun bile yaaasakimi
eeee ben koydum mu öylesini koyarımm :)
burdaaa bir kac arkadasimiz kald8 bebisi olmayan onlarinda olacakk insallah dualarimizi sizinleeee hadi sende katil bizeee burdan pozitif dusun eglen gul gec tam deatek hep destekbenmde 1 yıldır bebişim olmuyo :) ama olacaaaakkkkkararlıyız bu konuda inatçı ve ısrarcıyız ahanda böyle olacak popişinden ısıracam onun
benim başım bağlı baciiliiiikkkkkk erim gızarrrr duyaasaaaamelekimmmm sulanmaa gizaaaa
ben mi dimisim aberim yuk yalan dimeehadi ordanasıl sen takmıyon geçen günü amaan gelmesin böyle daha eyi diyen sen değilmiydin
basini neyle bagladin bakim senbenim başım bağlı baciiliiiikkkkkk erim gızarrrr duyaasaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?