- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.761
Allah kabul etsın mınnosummmmmmm ben bısey yıyemedım bı kase corba ıctım tıkandımBende yimeemi yidim geldim hokka burunlum
ıyı gıdıyo cnm yarın kontrolum var ınsallah bı sorun yokturrrhabibtelerimmmm.nerdesibizz melek anim nerr3sin huhu yasakim gelmis hosgelmissss arbicanimmm sende bursasinnn adreeee nasil gidiyor hamilelikk allah hayirlisiyla kurtarsun habibtem
ins yoktur habibtemmmm kalp atislariji duydun mu yoksa yarib miıyı gıdıyo cnm yarın kontrolum var ınsallah bı sorun yokturrr
Sağol tatlimmm. Neden yiyemedin kiz iştahın mı yokAllah kabul etsın mınnosummmmmmm ben bısey yıyemedım bı kase corba ıctım tıkandım
duyduk cnm gecen hafta bu hafta yıne cagırdı nıye cagırdı bılmıom kontrol amaclı heraldeins yoktur habibtemmmm kalp atislariji duydun mu yoksa yarib mi
bugun ac duruyum dedım az az yedım ıftarda esımle yıyebılıyım dıye mıdem kuculmus yıyemedımSağol tatlimmm. Neden yiyemedin kiz iştahın mı yok
cok sukur adrecimmmmm hayirlisuylaa kucagina almati nasip etsin rabbimduyduk cnm gecen hafta bu hafta yıne cagırdı nıye cagırdı bılmıom kontrol amaclı heralde
kimaw yuk melek animmkiiiim yuuuuk
amın cnmmm en kısa zamanda darısı sızlere ınsallah yumoslarına mı bakılacakkkcok sukur adrecimmmmm hayirlisuylaa kucagina almati nasip etsin rabbim
ii asamlar kiscelerimhaftaya carsamba ne telimde net olur artikin sahalara donuyoz bakalim
ramazanda biter hayirlisiyla emiride hale yola soktummu bol bol gorusuruz ins
icranim bogun seni afet emir aradi..gözeller icinden seni secmis bah aramadi beni diyodun aramis istebide tangoya cok mesac atmis netim gelince ulasir kislara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?