- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
KIZCELERIMIZIN BU GGÜZEL YOLCUKLUKTAKI DENEYIMLERI
HAbibte
HABIBTE
2011 kasim ayinda evlendi. Evliligin ilk 6 ayi gebelik dusunmedi. Annesinin vefati ve eşinin yurtdışında olmasından dolayida 10 aylik surecini pozitif olarak degerlendiremedi.
10 aylik surecin sonunda çalışmalara hiz kesmeden devam etti kiscemiz. Dr gidip yumurta takibi ve çeşitli testler yaptrdi . Kizcemizde pko vardi bunun icin dr
Klomen ve glufoken olaci verdi. Bunun yani sira folic asit ve E vitamini de aliyordu .
Klomen kullanımı bittinde 2 yumurtasi oluştu ve çalışmalar hız kesmeden devam etti .
KK'DA dolaşırken ÇÖREK OTU VE BAL karışım kürünü kullandi .
Bu süreçte de eşine findik, fistik , ari sütü , havuç suyu gibi ilave katkilar sağladı.
Doktoru çatlatma iğnesi yaptırması istedi o ayki ilişki günü ve saatine göre calisma yapildi . 11. Gunu idrar testinde negatif cikti sonuç . Moral için babasinin yanina gitti . Ve sağ kasinda batmalar vardı . Eve döndükten sonra eşinin israri nedeniyle kan testi yaptırdı ve sonuc pozitifti
Minik mucizesi karnindaydi
Kizcemiz annesinin vefatindan sonra kizi olmasini çok istiyordu rabbime sukur ki kizi oldu rabbim duasini kabul etti
Habibtemize biricik kızı naziresi ve esiyle bi omür mutluluk diliyoruz
E efecikim
Bu surecin beni zorlayacagini yillar onceden biliyordum cunku ben pcos luyum... Evlendikten bir yil sonra bebek istedik bi kaç ay denedik olmadı regllerimde kendimi bildim bileli düzensizdir bu sebeble dr gittim bi adet gecikmesinde gebelik yok neyse bi kac ay daha denedik yok.. Iyi bi dr gitmeye karar verdik esimle. Benden hormon testleri esimden sperm testi istedi dr, ve bizim surecte baslamis oldu yorucu zorlu... Once yumurta gelistirici hapla basladik 4ay boyunca serophene kullandim yine yok bizim velet :) tekrar gittik dr bu kez igne tedavisi catlatma iğnesi yumurta takibi yapcaz 3ay dedi yumurtalar buyuyup catlamasina ragmen yine yok bebis :) bu kez asilama deneme karartı aldik benim icin en zoru buydu asilamamda tutmadi yavas yavas tup bebege dogru gidiyorduk ki ben hsg cekilmek istedim dr gerek yok demesine ragmen cektirdim tupler acikti sukur dr hemen ikinci asilama istedi ben bu surecin beni yordugu yiprattigi icin ara vermek istedim. Dr m da 4ay ara verelim bu surede klomen ve duphaston kullan dedi hsg den sonra ikinci ay hamileydim... Benim surecimde boyle rabbim kimseyi bu yolda koymasin ben kavustum berat efeme ins darisi tum isteyenlereee....
2-) İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanıbuzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
3-) Çörekotu kürü
Bu kürü arkadaşımız günlük olarak yapiyordu isterseniz siz
12 günluk yapabilirsiniz. Bu kürü adetin 2 gününden itibaren yumurtlama gunune kadar sabahlari aç karnina ve akşam yemeğinden sonra yiyebilirsiniz..
gunluk olarak
1tatli kaşıği bal
1tatli kaşıği çörekotu ( toz halinde)
1tatli kaşıği tarçın
Bunlari karistirip gunluk olarak yiyoruz.
TopiğmizinGüzel Anneleri
[/tr][td] bulutefe [/td][td]-[/td][td]kiz[/td][td][/td][/tr]
Topiğimizin Güzel Anne Adaylari
HAbibte [/td][td]-[/td][td]erkek[/td][/tr]
HAbibte
HABIBTE
2011 kasim ayinda evlendi. Evliligin ilk 6 ayi gebelik dusunmedi. Annesinin vefati ve eşinin yurtdışında olmasından dolayida 10 aylik surecini pozitif olarak degerlendiremedi.
10 aylik surecin sonunda çalışmalara hiz kesmeden devam etti kiscemiz. Dr gidip yumurta takibi ve çeşitli testler yaptrdi . Kizcemizde pko vardi bunun icin dr
Klomen ve glufoken olaci verdi. Bunun yani sira folic asit ve E vitamini de aliyordu .
Klomen kullanımı bittinde 2 yumurtasi oluştu ve çalışmalar hız kesmeden devam etti .
KK'DA dolaşırken ÇÖREK OTU VE BAL karışım kürünü kullandi .
Bu süreçte de eşine findik, fistik , ari sütü , havuç suyu gibi ilave katkilar sağladı.
Doktoru çatlatma iğnesi yaptırması istedi o ayki ilişki günü ve saatine göre calisma yapildi . 11. Gunu idrar testinde negatif cikti sonuç . Moral için babasinin yanina gitti . Ve sağ kasinda batmalar vardı . Eve döndükten sonra eşinin israri nedeniyle kan testi yaptırdı ve sonuc pozitifti
Minik mucizesi karnindaydi
Kizcemiz annesinin vefatindan sonra kizi olmasini çok istiyordu rabbime sukur ki kizi oldu rabbim duasini kabul etti
Habibtemize biricik kızı naziresi ve esiyle bi omür mutluluk diliyoruz
E efecikim
Bu surecin beni zorlayacagini yillar onceden biliyordum cunku ben pcos luyum... Evlendikten bir yil sonra bebek istedik bi kaç ay denedik olmadı regllerimde kendimi bildim bileli düzensizdir bu sebeble dr gittim bi adet gecikmesinde gebelik yok neyse bi kac ay daha denedik yok.. Iyi bi dr gitmeye karar verdik esimle. Benden hormon testleri esimden sperm testi istedi dr, ve bizim surecte baslamis oldu yorucu zorlu... Once yumurta gelistirici hapla basladik 4ay boyunca serophene kullandim yine yok bizim velet :) tekrar gittik dr bu kez igne tedavisi catlatma iğnesi yumurta takibi yapcaz 3ay dedi yumurtalar buyuyup catlamasina ragmen yine yok bebis :) bu kez asilama deneme karartı aldik benim icin en zoru buydu asilamamda tutmadi yavas yavas tup bebege dogru gidiyorduk ki ben hsg cekilmek istedim dr gerek yok demesine ragmen cektirdim tupler acikti sukur dr hemen ikinci asilama istedi ben bu surecin beni yordugu yiprattigi icin ara vermek istedim. Dr m da 4ay ara verelim bu surede klomen ve duphaston kullan dedi hsg den sonra ikinci ay hamileydim... Benim surecimde boyle rabbim kimseyi bu yolda koymasin ben kavustum berat efeme ins darisi tum isteyenlereee....
KÜRLERIMIZ
1-) Soğan Kürü ;Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için2-) İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanıbuzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.
3-) Çörekotu kürü
Bu kürü arkadaşımız günlük olarak yapiyordu isterseniz siz
12 günluk yapabilirsiniz. Bu kürü adetin 2 gününden itibaren yumurtlama gunune kadar sabahlari aç karnina ve akşam yemeğinden sonra yiyebilirsiniz..
gunluk olarak
1tatli kaşıği bal
1tatli kaşıği çörekotu ( toz halinde)
1tatli kaşıği tarçın
Bunlari karistirip gunluk olarak yiyoruz.
TopiğmizinGüzel Anneleri
ANNE | DOĞUM TARIHI | CİNSİYET |
PAZARTESİSEVMEZ | 12-11-2013 | ERKEK |
Loori | 15-10-2013 | ERKEK |
Nuarin | - | ERKEK |
miamore | 4-11-2013 | KIZ |
nikiyy | 22-11-2013 | KIZ |
Canommmm | 24-11-2013 | - |
Minel | 24-11-2013 | - |
wzx | *kucakta* | - |
ecceemmmm | 27-12-2013 | - |
Theona | *kucakta* | - |
Karamel | 18-12-2013 | - |
Zeynepnur | 06-01-2014 | ERKEK |
zuhalzerrin | 17-01-2014 | KIZ |
sebiaruz | 25-10-2013 | ERKEK |
Meltert | 15-01-2014 | - |
paposoner | 08-10-2013 | ERKEK |
buschy | 31-12-2013 | - |
yasakin cimcimesi | 18-01-2014 | ERKEK |
kutukutupense | 02-02-2014 | ERKEK |
Alpiinn | 16-09-2013 | KIZ |
y4zy4qmuru | 25-10-2013 | ERKEK |
beray | 12-02-2012 | - |
Emirkim | 14-02-2014 | - |
tatliebbi | *kucakta* | - |
bulbingul | *kucakta* | - |
Aysula | *kucakta* | 2.bebek |
Destin38 | 1-3-2014 | ERKEK |
beninci | 19-3-2014 | KIZ |
Hamil | 22-04-2014 | ERKEK |
birgulum | 14-04-2014 | - |
kayra_bebek | 27-03-2014 | - |
HICRAN4242 | 25-07-2014 | ERKEK |
buryuk | 04-05-2014 | KIZ |
Sercem89 | 16-08-2014 | - |
ilhannaz | 05-05-2014 | KIZ |
Mariamelikem | 02-10-2014 | KIZ |
FundaEYLUL | 05-10-2014 | - |
Yasakhayal | 17-02-2014 | ERKEK |
Basa86 | *kucakta* | - |
monarossa | 2-4-2014 | - |
[/tr][td] bulutefe [/td][td]-[/td][td]kiz[/td][td][/td][/tr]
Topiğimizin Güzel Anne Adaylari
ANNE | DOĞUM TARIHI | CİNSİYET | |
Berenimbo | - | - | |
@bebem-1221 | - | - | |
Surrender | - | kiz | |
Cimcim16 | - | - | |
esmerim53 | - | Kiz | |
mersah22 | - | ||
EnHarbiKiz | - | - | erkek |
@Ravzatugba | - | erkek |
Kiscelerimizin Durumlari
- @Suwra35 --------→ beklemede
- MELEKiim --------→ beklemede
- EnHarbiKiz ---→ beklemede hamile.
- EdAaaAaaAA --beklemede
- esmerim53 ----→→ beklemede (hamile )
- @Berenimbo -→ 2. Bebek beklemede (hamile )
- krizantem ---→ beklemede
- kbr1905 --→ beklemede
- @caffein --→ beklemede
- yamukprenses --→ beklemede
- @Enyalios ---->beklemede
Son düzenleme: